Garmin Forerunner 645 Music

Garmin Forerunner 645 Music

Rasplesani trkač

Garminov Forerunner 645 Music ima jednostavan dizajn, no njegova jednostavnost skriva mnoštvo mogućnosti namijenjenih fitness entuzijastima.

Serija satova Forerunner predstavlja odličan kompromis između serija Fenix i Vivoactive. Jednostavniji, decentniji dizajn u odnosu na satove serije Fenix čini Forerunner 645 Music podobnijim za nošenje u raznim prilikama, dok ga napredniji senzori čine boljim izborom za zahtjevnije korisnike od satova iz serije Vivoactive. Kućište ovog sata izrađeno je od nehrđajućeg čelika, koji ga čini vrlo čvrstim te ostavlja dojam odlične kvalitete izrade. Zaslonom se Forerunner 645 Music stopio s masom zahvaljujući Transflective LCD zaslonu ne osobito visoke rezolucije koja iznosi 240 x 240 piksela. Kvalitetom prikaza zaslon ovog sata malo će koga impresionirati, no isto tako će pružiti dobru vidljivost na danjem svjetlu neovisno o kutu gledanja. Navigacija se vrši kroz tipke na vanjskom okviru te je prilično lako naučiti prolaziti kroz izbornike, no navigacija je svejedno sporija nego na satovima koji imaju zaslone osjetljive na dodir.

Glazbenik: Jedan od glavnih featurea ovog sata je mogućnost pohrane velikog broja pjesama

Forerunner 645 1

Jedan od glavnih značajki ovog sata i razlog za nastavak „Music“ interna je memorija koja iznosi 3,5 GB. Iako nije osobito velikog kapaciteta, dostatna je za spremanje povećeg broja albuma kako vam ne bi bilo dosadno tijekom dulje fizičke aktivnosti. Sat ima visoku preciznost praćenja aktivnosti i vitalnih znakova, gotovo na razini satova serije Fenix. Nažalost, ono što nije na razini satova Fenixa jest autonomija, koja traje do 7 dana. To je svejedno dovoljno za većinu korisnika, iako vrijedi napomenuti da, ovisno o načinu korištenja, autonomija može biti mnogo lošija.

Čelik: Garmin nije štedio pri izradi Forerunnera 645 te je za kućište korišten čelik

Forerunner 645 2

Vodootpornost na dubinama do 50 metara omogućava praćenje aktivnosti poput plivanja te vam čak može pomoći pri treningu telemetrijskom analizom. Garmin Forerunner 645 Music je odličan sat za sve ljubitelje aktivnog života koji nisu spremni izdvojiti novac za seriju Fenix ili jednostavno traže jednostavniji sat koji bi mogli nositi u svakoj prilici.

Više informacija

  • Model: Forerunner 645 Music
  • Proizvođač: Garmin
  • Memorija: 3,5 GB
  • Ekran: 240 x 240, 1.2", Transflecctive LCD
  • Ostalo: Akcelerometar, barometar, žiroskop, magnetni senzor, HR, senzor svjetla
  • Ustupitelj i cijena: Garmin Hrvatska, 3.590,00 kn
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Garmin Forerunner 645 Music

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Garmin Forerunner 645 Music - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.