White shark gaming miševi - 5.0 out of 5 based on 3 votes
White shark gaming miševi

White shark gaming miševi

Povoljni svjetlucavi gaming miševi

Volite li svjetlucave miševe ovi će vas oduševiti sa svojom izmjenjivom kombinacijom boja, a uz to je i nužna oprema uz 4K rezoluciju monitora.

White Shark Gaming miševi dolaze u nekoliko različitih dizajna pa si svatko može izabrati baš onaj koji vam najviše odgovara izgledom. Opremljeni su LED osvjetljenjem koje mijenja nijanse između 7 boja. Dolaze u Marcus, Genghis Khan, Hercules, Hanibal, Spartacus i Caesar dizajnima koji su namijenjeni dlanovima srednje ili manje veličine. USB 2.0 kabel je dužine 1,5 m i omotan je končanom zaštitom što je svakako plus što se otpornosti tiče, no taj kabel nam je ponekad zadavao muke jer zbog krutosti može pomaknuti miša u neželjenom smjeru, ali s time se može izaći na kraj ukoliko vam 1,5 m nije premala dužina („na knap“).

Svi imaju dodatna dva gumba s lijeve strane, zatim jedan za palac, gumb na scroll kotačiću i još jedan za podešavanje optičke rezolucije miša, a modeli Marcus i Spartacus imaju po još jedan više. Sunplus 621 čipset zadužen je za procesiranje pomaka u rezolucijama od 1000, 1500, 2500 ili 4800 dpi. Ove rezolucije nisu više bitne samo gamerima kako bi u tren oka okrenuli svojeg lika za 180° i sredili neprijatelja koji prilazi s leđa; bitne su i za sve one koji si namjeravaju kupiti ili već imaju monitor 4K rezolucije jer kod starijih miševa za pomak strelice miša po ekranu treba 4 puta više prostora na stolu u odnosu na full HD monitor.

softver misa

SOFTVEROM: možete dodijeliti zamjensku tipku čak i gumbu za mijenjanje dpi miša te možete odabrati frekvenciju osvježavanja od 500 ili 1000 Hz

Imate li miša s malom rezolucijom i 4K monitor, sigurno ga vozate po podlozi kao mi nekoć one miševe s kuglicom koje je nerijetko trebalo podići od podloge u svrhu uzimanja zaleta da ga zarolamo još jednom. Rješenje se nalazi baš u ovoj seriji dovoljno jeftinih miševa.
Softver za konfiguraciju miša možete preuzeti s web stranice http://shark-gaming.com/p/software, s desnog stupca prema nazivu vašeg miša, a u njemu dodijelite gumbima specijalne funkcije, tj. postavite na gumb kombinaciju tipki koju želite. Npr. Ctrl + C se koristi za copy, a u igri ista kombinacija tipki može biti neki specijalni pokret.

Više informacija

  • Ukupna ocjena: 4,1
  • Dizajn: 4
  • Ergonomija: 4
  • Cijena: 4
  • Model: White Shark gaming miševi
  • Proizvođač: White Shark
  • Senzor: Od 1000 do 4800 dpi podesivo u 4 stupnja
  • Broj tipki / programibilne: 6 ili 7 ovisno o modelu
  • Duljina kabla: USB 2.0 - kabel 1,5 m
  • Plus: Cijena, optička rezolucija s 4 stupnja te podesiva u 500 ili 1000 Hz osvježavanja
  • Minus: LED osvjetljenje se ne može isključiti, nema utega za podešavanje mase
  • Ustupitelj i cijena: Šmit Electronic (www.smit-electronic.hr), cca. 100,00 kn
Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za White shark gaming miševi

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

White shark gaming miševi - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.