White Shark Napoleon

White Shark Napoleon

White Shark u ponudi ima mnogo miševa, a među njima se Napoleon ističe zbog svojeg vrlo sigurnog oblika

Na pravom putu

Napoleon koristi zastarjeli Avago ADNS-3050 senzor rezolucije 4000 DPI. Pošto se radi o starijem senzoru, prisutni su klasični problemi poput gubljenja mogućnosti praćenja naglih i brzih pokreta te trzanja kod praćenja malih, sporih pokreta. Kvaliteta izrade je vrlo dobra, kod trešnje se čuje samo zveckanje kotačića koje ne predstavlja problem tijekom igranja.

Kućište je napravljeno od gumirane plastike koja, nažalost, promovira znojenje, no ne u tolikoj mjeri da bi bilo moguće izgubiti siguran stisak. Napoleon ima vrlo siguran oblik niskog profila koji omogućuje različite stilove držanja miša. Stranice su blago udubljene, što pomaže pri podizanju, i imaju rebrasta uzdužna udubljenja koja su više kozmetičke nego funkcionalne prirode jer ne pomažu s držanjem.

RMB i LMB tipke, nažalost, nemaju udubljenja, odnosno odmorišta za prste, no isto tako prilično su široke, tako da ih je teže promašiti. Pošto se radi o mišu srednje veličine, masa od 92 grama je vrlo dobra, no ne i idealna. Distribucija mase je odlična i težište je savršeno u sredini, tako da je u ravnini sa senzorom. Kabel je priličio krut.

Kotačić je prilično loš, koraci imaju jako slabu definiciju i otpor pri kotrljanju je premalen da biste se mogli pouzdati u njega za akcije poput odabira oružja. RMB i LMB nude gotovo idealnu količinu otpora pri pritisku iznad razine kotačića. Pošto se radi o mišu čije su RMB i LMB tipke spojene s tijelom, što se više približavate sredini veći je i otpor, tako da morate biti oprezni gdje pritišćete RMB i LMB tipke.

Bočne tipke su vrlo dobre i nude odličan taktilni feedback, dok su tipke na vrhu vrlo krute, što će uvelike smanjiti mogućnost slučajnog pritiska tijekom igranja. White Shark Napoleon je na dobrom putu te bi sa svega par izmjena mogao postati definitivni best buy. Nadamo se da će White Shark nastaviti ovim putem i postati većim dijelom tržišta pro gaming miševa.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za White Shark Napoleon

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

White Shark Napoleon - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.