Acer EB321HQU

Acer EB321HQU

Veliki IPS ekran iz Acera donio je mješovite rezultate testiranja

 

Skriveni gamer


S jedne strane tu su prednosti IPS panela, poput odličnih kutova gledanja, i na našim objektivnim mjerenjima pokazao je dobre performanse, no s druge strane nije oduševio tvorničkom kalibracijom boja.

acer EB321HQu
Acer EB321HQU nema bezzeless ekran koji je tako popularan među proizvođačima. Kućište je, naravno, plastično, pri čemu rub ekrana izgledom imitira aluminij, a ovaj veliki monitor čvrsto na mjestu drži zanimljivo izveden metalni robusni stalak. Tipka za paljenje, kao i četiri tipke za upravljanje izbornikom nalaze se ispod desnog donjeg ruba ekrana. Od brojnih opcija dostupnih za namještanje i kalibraciju najzanimljivije su nam bile slika u slici te slika pored slike.

Acer EB321HQU 5
Veličina prozora se može staviti na četvrtinu monitora u opciji slika pored slike te nešto manje od toga u opciji slika u slici te se taj prozor može još dodatno smanjiti kako bi veliki prozor u pozadini prikazao što veći dio sadržaja. Ima 5 predefiniranih modova boja te se boje mogu namještati posebno za red, green, blue, yellow, magenta ili cyan pixele te hue i saturaciju. Tu su i opcije za kontrolu plavog svjetla te klasične za osvjetljenje i kontrast.

Acer EB321HQU 4
Od predefiniranih načina rada moguće je postaviti User, Eco, standardni, graphic i filmski način rada, pri čemu se mijenjaju uz svaki mod osvjetljenje i kontrast. Acerov je model bio u samom vrhu po izmjerenom kontrastu te se pokazao kao odličan u ghosting testu. Vrlo svijetli ekran dobrog odziva, možda je ponajbolji gaming izbor na ovom testu. Sučelja su mu smještena na stražnjoj strani, a dolazi s DVI, HDMI i DisplayPort-om te utorom za slušalice.
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Acer EB321HQU

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Acer EB321HQU - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.