Sony WH-CH400: Neka svi znaju da imate stila - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Sony WH-CH400: Neka svi znaju da imate stila

Sony WH-CH400: Neka svi znaju da imate stila

Sonyjeve nove kompaktne slušalice imaju odlično trajanje baterije, super izolaciju okoline i jasan cijeli raspon zvukova.

Ovaj jedinstven model Sony slušalica lako će upasti u oko unatoč svom dizajnu koji ni ne pokriva cijelo uho. To je dizajn koji vam jednostavno sjedne ili ne. Vrlo je minimalistički složen i zahvaljujući tome izgleda vrlo otporno na svakodnevno korištenje. Dolazi u četirima bojama: crnoj, sivoj, plavoj i rozoj. Mi smo, srećom, dobili plavu, koja dodaje dašak osobnosti za razliku od klasične crne.

Jastučići za uši standardna su umjetna koža ispunjena spužvom koja u rukama izgleda neugodno, no po našem mišljenju dobro leži na uhu. Dizajnom su slušalice osmišljene da prekriju uho i izoliraju vanjske zvukove, u čemu apsolutno uspijevaju (koliko već pasivna izolacija to može). Glazba je jasna, basovi se osjete, a srednji i visoki tonovi neće se miješati ni pri glasnijoj reprodukciji. Slušalice koriste Bluetooth tehnologiju 4.2 te ih je moguće spajati s uređajima pomoću NFC-a jednostavnim naslanjanjem vašeg pametnog mobitela na vidljivo otisnuti znak N na desnoj slušalici.

sony skusle 2

Jedan od najboljih detalja jest baterija koja traje i do dvadeset sati. Slušanjem glazbe na putu između posla i doma trajat će cijeli tjedan. Naravno, implementiran je kratak buffer kako lošiji bluetooth signal ne bi konstantno prekidao glazbu, no zbog toga pati gledanje videa s vašeg uređaja jer će zvukovi kasniti taman toliko da bude primjetno. Nije kraj svijeta, ali eto.

Bluetooth konekcija solidna je i generalno se ne prekida ako se krećete po kući na razumnoj udaljenosti. Brzo se spaja s uređajima te podržava dva spojena istovremeno (no reproducira samo s jednoga).

Od ostalih tehničkih specifikacija tu su i 1.18” neodymium driveri i gumbi za kontrolu glasnoće koji dugim pritiskom mijenjaju trenutnu pjesmu na listi naprijed-nazad. Raspon je frekvencija od 20 do 20.000 Hz, sa samplingom od 44,1 kHz. Baterija se puni otprilike četiri sata, a Bluetooth je verzije 4.2. U kutiji se još dobije Micro USB kabel. Slušalice je moguće bez problema puniti na bilo koji USB s računala, laptopa ili punjača za mobitele.

Jedina je zamjerka gumb za paljenje koji služi i za pauziranje glazbe i koji je lagano udubljen u kućište. Problem je njegova ogromna osjetljivost i nedostatak feedbacka, zbog čega često bude slučajno pritisnut kada želite kontrolirati glasnoću ili jednostavno pomaknuti slušalice na glavi.

Kako smo rekli, dizajn ovisi o čovjekovu ukusu, no ovo je vrlo solidan set slušalica koji će, nadamo se, imati i pristupačnu cijenu.

Više informacija

  • Model: WH-CH400
  • Ukupna ocjena: 4,6
  • Performanse: 5
  • Isplativost: 5
  • Cool faktor: 4
  • Proizvođač: Sony
  • Tip: Bežične slušalice
  • Sučelje: tipke na desnoj slušalici
  • Načini spajanja: NFC, Bluetooth 4.2, Micro USB
  • Baterija: Max 20 sati
  • Raspon frekvencije: 20 Hz - 20.000 Hz (44,1 kHz sampling)
  • Ostalo: Pasivna izolacija okoline, jedinstven dizajn
  • Plus: Baterija, cijena, izdržljiv dizajn
  • Minus: Gumb za paljenje i pauziranje previše osjetljiv i bez taktilnosti
  • Ustupitelj i cijena: Sony Hrvatska www.sony.hr $59,99
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Sony WH-CH400: Neka svi znaju da imate stila

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Sony WH-CH400: Neka svi znaju da imate stila - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.