White Shark Tiger

White Shark Tiger

Skoro Best buy

Unatoč niskoj cijeni White Shark Tiger koristi kvalitetne 50-milimetarske drivere.

White Shark Tiger najveće je iznenađenje ovoga testa jer je apsolutno svim aspektima nadišao naša očekivanja. Krenimo od kvalitete zvuka budući da je ona fokus ovoga teksta. Zvučna slika savršeno je prilagođena namjeni jednog headseta, a to je, naravno, igranje. Visoki su tonovi prisutni i odlično definirani.

Srednji su nešto povučeniji, no svejedno dovoljno prisutni da biste osjetili cijeli spektar zvukova. Niski su tonovi prisutni i iznimno precizni, što nas je iznenadilo jer mnogi od konkurenata u ovom cjenovnom razredu pate od nepreciznih niskih tonova. Najveća mana kvalitete zvuka ovog headseta tek je prosječan soundstage, koji ograničava mogućnost uživanja u instrumentalnoj glazbi gdje je mogućnost pozicioniranja individualnih instrumenata vrlo bitna.

Čak i s uskim soundstageom kvaliteta zvuka White Shark Tigera nadilazi mnoge headsetove, pa čak i neke slušalice u ovom testu, što je osobito impresivno kada uzmemo u obzir njegovu cijenu. Kvaliteta je izrade vrlo dobra.

Konstrukcija je većim dijelom plastična s kožom obloženim jastučićima, no obruč je ojačan metalom kako se ne bismo morali brinuti o izdržljivosti prilikom rastezanja. Najslabija karika ovog uređaja njegova je ergonomija. Sila pritiska nešto je slabija no što bismo voljeli, ali sam headset vrlo je udoban.

Problem je u iznimno debelom i krutom kabelu s kojim se praktički morate hrvati jer ga je vrlo teško natjerati da zadrži položaj. Kao dodatni bonus tu je i RGB osvjetljenje, koje je izvedeno iznenađujuće decentno. White Shark Tiger donosi odličnu kvalitetu zvuka po niskoj cijeni, no nadamo se da će napraviti reviziju ovog modela.

 

usporeni test slušalice pregled modela17

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za White Shark Tiger

Pretraži recenzije hardvera

HARDVER
HARDVER
   Laptopi
   Računalo
   Procesor
   Grafička kartica
   Matična ploča
   Hladnjaci
   Kućište
   Monitor
   Hard disk/SSD
   Mrežna oprema
   Miš
   Tipkovnica
   Napajanje
   Audio
   USB/kartice/prijenosni HDD
   Televizori
   Pametni telefoni
   Tablet
   Projektor
   Printer/MFC
   Ostalo
   Pametni satovi
   Fotoaparati
   RAM
   Akcijske kamere
   Igraća konzola
   Gamepad

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

White Shark Tiger - VidiLAB - QR Code Friendly

Zadnje testirano u VIDILAB-u...