White Shark Lion

White Shark Lion

Povoljno gaming iskustvo

White Shark je poznati domaći brand za sve gaming potrebe, a svojim slušalicama po pristupačnoj cijeni osigurava solidnu reprodukciju zvuka


Model slušalica koji se ovaj put našao na testu nosi naziv Lion i nadograđuje se na prijašnje primjerke. Naime, slušalice White Shark uglavnom imaju utore za analogni audioulaz. Kako se periferija sve više okrenula rasvjeti, tako se pojavila potreba da se doda još jedan USB utor za napajanje i rasvjetu. I dok takve slušalice nije problem koristiti s mobilnim uređajima zahvaljujući 3,5-milimetarskom audioutoru, na dijelu žice gdje se nalaze konektori polako nastaje gužva.

White Shark je zato s novim modelom odlučio ići samo u USB obliku gdje se zvuk i dovoljno napajanja dostavljaju samo jednim USB utorom. Taj potez povećava jednostavnost korištenja žrtvujući kompatibilnost s drugim uređajima koji nisu PC.

Sam dizajn slušalica jasno označava gamerski stil, a upotpunjuje ga LED rasvjeta, koja je danas veoma popularna. Kućište je slušalica plastično, što se može i očekivati s obzirom na cijenu, i ugodno sjeda na glavu, s dovoljno ispune za ugodno korištenje i na dulje vrijeme. Stil spoja nad glavom osigurava da ne bude pomičnih dijelova koji bi mogli puknuti i da slušalice što dulje ostanu u izvornom stanju, s optimalnim pritiskom na uši bez obzira na veličinu glave korisnika.

S desne strane nalazi se i dupli mikrofon, koji osigurava aktivno poništavanje pozadinske buke da bi zvuk bio što čišći tijekom razgovora. Iako je mikrofon savitljiv, nije ga moguće odvojiti niti uvući u slušalice. Same slušalice dolaze bez dodatnih komponenti te tvore jednu cjelinu, što znači – samo jedan par ispune za uši. Savjetujemo korištenje, ali i odlaganje s pažnjom kako bi ispune što dulje ostale u izvornom stanju.

Zvuk koji slušalice proizvode ugodan je za slušanje glazbe, ali i za gaming. Naravno, kvalitetu zvuka treba gledati i sa stajališta cijene jer se ne može usporediti sa skupljim komponentama, no Lion pruža zadovoljavajući zvuk. Gameri će primijetiti da u modernim naslovima zvuk nema savršenu oštrinu, već se srednji i visoki tonovi miješaju, dok ih niski tonovi lako mogu prigušiti te ih je teško razaznati. Kod glazbe će se primijetiti nedostatak detalja, no za traženu cijenu teško je tražiti više.

Više informacija

 • Model: Lion
 • Ukupna ocjena: 3,9
 • Performanse: 3
 • Cijena: 5
 • Dojam: 4
 • Proizvođač: White Shark
 • Impedancija: 22 oma
 • Dimenzija zvučnika: 50 mm
 • Priključak: USB 2.0
 • Ostalo: Plastika i umjetna koža
 • Plus: Cijena, ergonomija
 • Minus: Kvaliteta zvuka
 • Ustupitelj i cijena: Šmit Electronic www.smit-electronic.hr 169,00 kn
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za White Shark Lion

Pretraži recenzije hardvera

HARDVER
HARDVER
   Laptopi
   Računalo
   Procesor
   Grafička kartica
   Matična ploča
   Hladnjaci
   Kućište
   Monitor
   Hard disk/SSD
   Mrežna oprema
   Miš
   Tipkovnica
   Napajanje
   Audio
   USB/kartice/prijenosni HDD
   Televizori
   Pametni telefoni
   Tablet
   Projektor
   Printer/MFC
   Ostalo
   Pametni satovi
   Fotoaparati
   RAM
   Akcijske kamere
   Igraća konzola
   Gamepad

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

White Shark Lion - VidiLAB - QR Code Friendly

Zadnje testirano u VIDILAB-u...