JBL Boombox - 5.0 out of 5 based on 1 vote
JBL Boombox

JBL Boombox

Maksimalno Cool

Ovo čudo nije za one slabijeg srca.

JBL Boombox najveći je bežični Bluetooth zvučnik koji smo na ovom testu imali prilike poslušati. U principu je uvećana verzija JBL-ovih cilindričnih zvučnika koji su prilično popularni kada pričamo o prijenosnim zvučnicima. Naime, ovaj se div teško može nazvati prenosivim i, srećom, ima ugrađenu ručku, no teško bismo ga mogli nazvati praktičnim za šetnje ili kamoli planinarenje.

 

JBL BoomBox 3

Dva radijatora koji se vide na krajevima cilindra zapravo su pasivni radijatori za pojačavanje dubljih tonova, dok su aktivni zvučnici ispod mrežaste tkanine. Riječ je o dva visokotonca na svakom gornjem rubu zvučnika od 2 cm promjera, a bliže sredini nalaze se dva srednjetonca koji pumpaju maksimalno 55 W snage, to jest Boombox ima sveukupnu maksimalnu snagu od 60 W na punjaču ili 40 W na baterijama.

Uz to IP rating mu je X7, što znači da, ako vam padne u bazen, neće imati nikakvih posljedica pošto će plutati, no nemojte ga uranjati u vodu. Uz to, baterija od 20.000 mAh traje 24 sata neprekidne reprodukcije glazbe te može poslužiti i kao punjač za mobitele. Naravno, to znači i da je punjač za ovo čudo velik kao i punjači za laptope, a i onda mu treba preko šest sati da se napuni.

 

JBL BoomBox 4

Naravno, kod ovog zvučnika sav fokus je na snazi te je sve drugo sekundarno, uključujući veličinu i težinu. No, ako vam treba samo velika snaga, teško ćete naći nešto bolje od JBL-ovog Boomboxa. Jedini minus je, naravno, cijena, na koju će pristati jedino istinski ljubitelji glasne glazbe koja pritom mora biti i prijenosna.

Na poleđini imate i opciju za unutrašnju ili pojačanu vanjsku reprodukciju glazbe koja dodatno pojača dublje tonove za jači bass. Reprodukcija glazbe je, naravno, vrhunska i pri maksimalnoj glasnoći, pa s te strane ne možete pogriješiti.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za JBL Boombox

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

JBL Boombox - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.