JBL Flip 4

JBL Flip 4

Praktičan po cijeni zvuka

JBL priča počinje Flip 4 modelom, koji je najpraktičniji.



Flip 4 je klasičan dizajn, koji su i kopirale brojne druge tvrtke prijenosnih zvučnika. Lagan je, atraktivan te solidno obavlja svoj zadatak. Prenosiv je unatoč tome što nije sitan poput nekih drugih modela koje smo imali na testiranju. Napravljen je da bude definicija zvučnika za rekreaciju, pa da svatko može u prirodi poslušati glazbu i podjeliti je s ekipom.

 

JBL Flip 4 2

Kao i ostali koje smo testirali, ima gumb za spajanje više zvučnika zajedno kako biste poboljšali kvalitetu i snagu reprodukcije, i moguće je povezati različite zvučnike, primjerice ovaj s Xtreme 2 modelom, no njihove su razine glasnoće zbog njihove veličine različite, pa rezultat spajanja dvaju različitih zvučnika neće biti one kvalitete kao kada povežete dva ista.

Model 4 za razliku od prijašnjeg ima IPx7 certifgikat, što znači da je praktički otporan na vodu, osim ako baš s njime idete roniti. Kvaliteta zvuka je solidna za zvučnik ove veličine te postiže zadovoljavajuću glasnoću, no ako slušate u zatvorenom, primjetit ćete kako iznad 85% snage zvuk postaje distortiran te nema preciznost većih primjeraka.

 

JBL Flip 4 3

Baterija će mu trajati do 12 sati, naravno, ovisno o glasnoći, a mi smo sa 75% dobili oko 11 i pol sati rada. Naravno, tolika baterija se i puni duže te će ovoj trebati preko tri sata s klasičnim punjačem. Bluetooth je verzije 4.2, što znači solidnu snagu i povezanost do 10 metara bez prekidanja, što je više-manje i standard na ovom testu.

Ukupna snaga ovog primjerka je 16 W, 2 x 8 W srednjetonca nalaze se ispod vodootporne tkanine, dok dva pasivna radijatora na krajevima cilindra poboljšavaju dublje tonove.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za JBL Flip 4

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

JBL Flip 4 - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.