GeForce predstavlja GeForce Now, on-demand gaming servis

GeForce predstavlja GeForce Now, on-demand gaming servis

GeForce je jučer službeno predstavio GeForce Now, prvi cloud-gaming servis koji streama u potpunoj visokoj rezoluciji 1080p kvalitete i sa 60 sličica po sekundi. Pretplata košta 8 dolara mjesečno (oko 54 kn) s tim da su prva tri mjeseca korištenja besplatna. Od danas postao je dostupan u sjevernoj Americi, Europskoj Uniji i Japanu.

Ovim potezom njihov prošli gaming streaming servis koji se zvao GRID postaje GeForce Now. U svoju listu uključeno je preko 50-ak popularnih gaming naslova kao što su LEGO kolekcija igara, Batman Arkham serijal i drugi, navodi službeni blog Nvidije.
Također, korisnicima je ponuđena i opcija kupnje i igranja mnogih drugih igara.
Ovaj gaming servis, koji je u potpunosti dizajnirala i izgradila Nvidia, pruža novu dimenziju gaminga u cloudu. Navode i puno bolju optimizaciju i manju latenciju, tako da s novim servisom igre se pokreću u manje od pola minute. Promjenjeno je i korisničko sučelje, u kojem su razne igre stavljene u različite kategorije radi lakšeg i bržeg snalaženja. Najavili su i kako će određeni naslovi biti određeno vrijeme na servisu te kako će neke igre biti limitirane na 720p. Za igranje u 1080p i 60 fps-a preporučaju 50Mbps konekciju, a kao nekakav minimum za stabilnu konekciju naveli su 12 Mbps.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.