Asusov ZenFone 2 dobiva specijalnu ediciju

Asusov ZenFone 2 dobiva specijalnu ediciju

Asus je svoj Zenfone 2 izdao u svibnju ove godine, predstavivši neke zanimljive i jače karakteristike kao što je bio Intelov Atom Quad Core Z3580 (2,3 GHz), 4 GB RAM-a, 64 GB interne pohrane i mogućnost putem microSD kartice proširit za još 64 GB.

Nedavno je Asus objavio i izdavanje svog Zenfonea 2 u laserskoj verziji, a sada najavljuje i specijalnu verziju, koja se tiče najviše vanjskog izgleda.

Asusov Zenfone 2 Deluxe Special Edition (ZE551ML) dolazi sa istim karakteristikama, kao i "normalna" dvojka (isti procesor, RAM i potporu za dual-SIM rad).

Jedina razlika je u činjenici da dolazi s 128 GB pohrane, dvije spceijalne verzije pozadinskog pokrova (karbonsko vlakno i izbrušeni dizajn s drukčijim nijansama srebra) te crveni vanjski obrub koji će odgovarati i promijenjenom izgledu njihovog sučelja, u nijansama crvene i crne boje, navodi službena stranica Asusa.

ZenFone 2 Deluxe Special Edition ZenUI 02
Radi na sustavu Android Lollipop 5.0, s ekranom od 5,5-inča i rezolucijom 1920 x 1080, 13 MP kamerom i 3,000 mAh baterijom.

Cijena mu je 399 američkih dolara (oko 2.767 kn). Dostupan je za kupovinu, za sada, preko njihove službene web stranice. 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.