Xbox One S od 2 TB dolazi 2. kolovoza - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Xbox One S od 2 TB dolazi 2. kolovoza

Xbox One S od 2 TB dolazi 2. kolovoza

Microsoft je na E3 sajmu službeno predstavio manju verziju svoje konzole, ne navodeći točan datum njegovog dolaska na tržište. 

Nedavno je Microsoft objavio kako će izdati i prvu custom-designed Xbox One S konzolu u Gears of War 4 bundleu.

Sada je kompanija objavila i službeni datum kada bi se konzola trebala pojaviti, navodeći datum 2. kolovoz. Ovo se odnosi na verziju od 2 TB. Najavljeno je još kako će kompanija lansirati i konzolu u verziji od 1 TB i 500 GB, a njihov datum izlaska bit će objavljen uskoro. Cijena modela od 2 TB je 399 dolara (oko 2.723 kn), dok je onih manjih od 349 dolara (oko 2.381 kn) i 299 dolara (oko 2.040 kn). Novi Xbox One S je za 40 posto manji od originalnog Xbox Onea, no sadržavajući više mjesta za pohranu. U njemu je još integrirano i napajanje i IR blaster, a od ostalih opcija navodi se i kako je sposoban pokretati Blu-ray filmove i 4K video s HDR tehnikom.

Uz konzolu dolazi i novi Xbox Wireless kontroler koji sada sadrži teksturirani grip, bolji Xbox wireless signal i podršku za Bluetooth (zahtijeva Windows 10 uređaj s Windows Anniversary ažuriranjem). Sam kontroler može se kupiti kao standalone za 60 dolara (oko 409 kn). Konzola će biti kompatibilna sa svim Xbox One igrama, Live servisom i dodacima. Među 25 zemalja koje će dobiti Xbox One S konzolu u limitiranom izdanju 2. kolovoza su Australija, Velika Britanija, Poljska, Slovačka, Italija, Austrija itd. Kao i prošli put sa slučajem Gears of War 4 bundlea, tako ni među ovim popisom nema Hrvatske. Navodi se kako će konzola za ostala tržišta izaći krajem godine.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.