Tehnologije koje će vaše inovacije dovesti u život - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Tehnologije koje će vaše inovacije dovesti u život

Tehnologije koje će vaše inovacije dovesti u život

Čak 55% kompanija u istraživanju za EMEA regiju boji se da neće moći odgovoriti na korisničke zahtjeve. Dell je stoga organizirao konferenciju s predavanjima i prikazom tehnologije kojom možete odgovoriti na izazove digitalne transformacije.

Prema istraživanju koje je za Dell provela kompanija Vanson Bourne, samo 4% kompanija u EMEA regiji mogu se smatrati digitalnim liderima. Kao da taj broj nije dovoljno loš, preko 78% ispitanika od 4600 anketiranih (C-suite do direktora kompanija) priznaju da bi digitalna transformacija trebala biti raširenija u organizaciji. A više od pola, 51% ispitanika vjeruje kako će imati problema odgovoriti na potrebe korisnika u sljedećih pet godina.

Upravo odgovaranjem na ove izazove bavit će se konferencija Dell Technologies Forum čiji je vodeći slogan Transformacija počinje ovdje. U zagrebačkoj Laubi 26. studenog će Dell ugostiti poduzetnike, osnivače startupa i sve one koji svoje poslovanje žele podići na novu razinu uz pomoć Dell tehnologija.

Sasho Tasevski, senior SE manager SEE u Dellu održat će keynote govor s temom Make it Real, dok će case study primjer uporabe Dell tehnologija održati Ivančica Kraljević Bačlija iz Croatia Osiguranja. Njena prezentacija nosi naslov Osiguranje uvijek i svugdje. Mobilni ured 2u1.

Konferencija se potom dijeli na dva tracka. U Laubi će vam se, kako kažu, pružiti prilika da vidite, dotaknete i otkrijete najnovije proizvode, rješenja i strategije „koje omogućuju transformaciju s ruba prema središtu clouda“ i time postavite temelje za svoju digitalnu budućnost.

Kako bi događanje bilo korisno doslovce svima koji žele svoje poslovanje odvesti na još jedan korak u budućnost Dell je osigurao brojne govornike, stručnjake koji će na svojim sesijama govoriti o umjetnoj inteligenciji i strojnom učenju, novim paradigmama Open Networkinga, Dell EMC pohrani, Dell Technologies Unified Workspaceu, Dell Technologies Cloudu te modularnim i praktičnim rješenjima koje nudi OptiPlex Ultra.

Među predavanjima i prezentacijama još ćemo izdvojiti predavanja o Dell EMC PowerEdge i PowerSwitch rješenjima te o cloud migraciji pomoću VMwarea, dok će posebno zanimljiv dio događanja biti sesija "Women in Technology" koja će vam omogućiti razmjenu iskustava s nadahnjujućim uspješnim poslovnim ženama.

Registracije za konferenciju možete pronaći na ovoj poveznici.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.