Palac gore za kupnju: Odlične In-ear slušalice kao poklon na Valentinovo

Palac gore za kupnju: Odlične In-ear slušalice kao poklon na Valentinovo

Najbolje In-ear slušalice za Valentinovo

 Razvoj in-ear slušalica eksplodirao je jednom kada su se razvili TWS (True Wireless) sustavi koji se ne povezuju žicama, već se samo izvade iz kutije i traju preko 6 sati kod nekih modela. Ponuda nije rezervirana za premium segment, te se solidni modeli mogu naći i po veoma prihvatljivoj cijeni.

Philips TWS TAT8505

Ove slušalice dobitnik su prestižne Red dot nagrade za prepoznatljiv dizajn i kvalitetu te predstavljaju odličan poklon za nekoga tko glazbu voli ponijeti sa sobom gdje god ide. TWS, iliti True Wireless Stereo, slušalice predstavljaju trenutno najnapredniji sustav slušanja glazbe, gdje svaka slušalica ima zasebni sustav od baterije do povezivanja te nude pravu slobodu kretanja. Impresivan detalj je sama količina tehnologije koja stane u ovako malene slušalice, uz, naravno, bateriju.

Philips je uspio staviti relativno veliki 13 mm driver koji nudi vrlo bogat raspon zvuka te čak i na visokim glasnoćama duboki zvukovi neće smetati visokim tonovima. Uz to, baterija može izdržati do šest sati neprekinute glazbe, ovisno, naravno, o glasnoći i glazbi. Trajanje baterije na 5 sati smanjuje aktiviranje ANC sustava. Kutija za čuvanje slušalica može ih napuniti tri puta za ukupno 24 sata slušanja glazbe između spajanja na punjač. ANC predstavlja aktivnu izolaciju buke izvana pomoću mikrofona te lagano blokira zvukove poput onih u prometu, bilo u autu ili avionu.

 

Philips TWS TAT8505

 

S druge strane, klikom možete pojačati vanjske zvukove ako želite s nekime pričati bez da skidate slušalice. Obje slušalice omogućuju i dodatnu kontrolu nad glazbom s mobitela kao i nad glasnoćom zvuka, a možete se i javiti na pozive bez diranja mobitela. Kućište za punjenje može se puniti bežično ili standardnim USB C punjačem te će mu trebati par sati da se potpuno napuni. Same slušalice brzo se pune te za 15 minuta punjenja dobivate i preko sat vremena glazbe. Slušalice imaju jedinstven dizajn kojim se pravilnim stavljanjem u uho “zaključaju” unutar strukture uha, što ih drži i ako naglo pomaknete glavu.

 

philips tws tat8505

Uz to, imaju i IPX4 certifikat, tako da im znoj neće smetati. Uz sve to dobivate i aplikaciju koju svakako treba instalirati kako biste dobili punu funkcionalnost, ali i prilagodili slušalice sebi.

Viđeno u: www.philips.hr

Cijena: 1.499,00 kuna

 

Samsung Galaxy Buds Live

Samsung je ove TWS slušalice izbacio zajedno s Note20 serijom mobitela, a sada im je već i lagano pala cijena, što ih čini još atraktivnijima. Samsung se za ove slušalice potrudio te napravio jedinstven dizajn koji se svodi na oblik graha, po čemu ih se i popularno zove “Beans”. Naime, nemaju klasičnu izbočinu koja ulazi u ušnu šupljinu, već sjedaju oko kanala. Na prvu je lagano pomisliti da će vam ispadati s uha, no vrlo se čvrsto drže te neće ispasti bez da radite pokrete koji izazivaju glavobolju.

 

Galaxy Buds Live

Slušalice fizički ne izoliraju zvuk pa uvijek čujete okolinu, što će se nekim korisnicima dopasti. Ako ipak želite izolirati okolinu, podržavaju aktivnu izolaciju. Dok mogu utišati duboke konstantne zvukove poput motora auta, radi otvorenog dizajna ne mogu se mjeriti s onima koje ulaze u uho ili ga prekrivaju. Nude i do impresivnih osam sati rada na jednoj bateriji, a kućište ih može napuniti još gotovo tri puta za uistinu impresivnu autonomiju. Uz to, 12 mm driveri nude solidnu reprodukciju glazbe koja će se svidjeti slušateljima moderne glazbe, a prilagodio ih je AKG. Aplikacija ih dodatno uzdiže naprednijim postavkama i EQ prilagodbom da si svatko nađe idealnu postavku.

 

Samsung galaxy buds live

Viđeno u: www.mobis.hr

Cijena: 999,00 kuna

 

JABEES FireFly 2

 

Jabees FireFly 2

Solidan zvuk popraćen je vrlo dugim trajanjem baterije, do 10 sati na jednom punjenju. Koriste najnoviju BT 5.0 tehnologiju, a s IPX7 certifikatom ne smeta im voda, iako ne preporučujemo plivanje s njima. Povezuju se automatski pri otvaranju kućišta koje se može puniti kablom ili bežično, bilo kojim Qi punjačem. Brzo punjenje samih slušalica nudi 2 sata glazbe sa svega 10 minuta punjenja.

Viđeno u: www.se-mark.hr

Cijena: 299,00 kuna

 

Sony WF-1000XM3

 

sony wf 1000xm3

Sonyjeve TWS slušalice preuzimaju ogromnu količinu napredne tehnologije od svoje veće verzije. Nude solidnu izolaciju buke izvana, s vrlo stabilnom reprodukcijom zvukova kroz cijeli frekvencijski pojas. Poboljšano je i trajanje baterije s do šest sati autonomije, dok ih kućište može napuniti još tri puta. Imajte na umu da je kućište nešto veće od konkurencije. Veliki bonus je i aplikacija, koja nudi dodatne precizne postavke vaših slušalica.

Viđeno u: www.sancta-domenica.hr

Cijena: 1.866,00 kuna

 

Anker Soundcore Life Note

 

Anker Soundcore Life Note

Anker se pokazao kao solidan proizvođač mid-range, kao i budget audio rješenja, a Life Note slušalice idealne su za one koji žele puno autonomije te nude do 40 sati bez punjenja, gdje slušalice mogu svirati po sedam sati bez punjenja. Uz to, duboki tonovi su lagano pojačani, što će glazbu učiniti toplijom te svakako ponuditi atraktivniji rezultat za svakodnevnog korisnika.

Viđeno u: www.links.hr

Cijena: 521,55 kuna

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Palac gore za kupnju: Odlične In-ear slušalice kao poklon na Valentinovo - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.