Palac gore za kupnju: Vrhunski miševi za upgrade periferije na Valentinovo

Palac gore za kupnju: Vrhunski miševi za upgrade periferije na Valentinovo

Miševi koje svakako pogledajte kao poklon

Šansa je velika da kada netko kupuje novi PC ili laptop, periferija nije na prvom mjestu kada pričamo o kvaliteti. Solidan upgrade, ovisno o osobi kojoj poklanjate, možete naći u našem odabiru najboljih 5 miševa.

Glorious Model O

Glorious, brend, koji je izašao iz same ideje da je gaming na računalu apsolutno najbolje dostupno iskustvo, dizajnira periferiju koja se može mjeriti s najboljima, no po prihvatljivoj cijeni. Njihovi miševi postali su popularni jer usavršavaju osnove uz atraktivan i moderan dizajn. Glorious model O jedan je od dva miša, a od modela D razlikuje se jer je ambidekstrozan. Dok su se donedavno u miševe stavljali utezi, sada im se buše rupe u kućištu kako bi bili što lakši.

Ovaj dizajn nalik sačama vrlo je popularan te ga Model O implementira za ekstremno lagan i atraktivan dizajn sa svega 67 grama. Kućište je plastično te dolazi u četiri verzije: bijeloj ili crnoj, te sa sjajnim ili matiranim efektom. Kako su pomno gledali svaki dio miša, uvidjeli su da strastveni gameri često kupuju aftermarket USB žice sa boljom fleksibilnošću. Ovaj miš već u startu ima upravo takvu, vrlo fleksibilnu žicu. Kod boljih miševa vrlo su bitne i noge na dnu, to jest njihov dizajn i materijal, te su se i ovdje razvila aftermarket rješenja. Model O ponovno dolazi sa “G-Skate” nožicama od Virgin PFTE materijala iznimno niske frikcije i praktički bezvremenskog trajanja.

 

miševi

Kada pričamo o samim performansama, koristi se Pixartov 3360 senzor s već poznatim i provjerenim performansama koje uključuju prepoznavanje ubrzanja do 50G, DPI do 12 000, brzinu praćenja do 250 inča u sekundi i osvježavanje stanja do tisuću puta u sekundi. Miš dolazi s ukupno 6 gumba koji su naravno programabilni, a glavni gumbi koriste i mehaničke Omron switcheve s ogromnih 20 milijuna klikova.

 

glorious model o

Sve to zaokružuje softver koji vam dodatno omogućuje programiranje gumba (miš ima memoriju pa postavke ostaju i ako promijenite računalo), upravljanje RGB rasvjetom te, osim prilagodbe DPI-ja, možete i postaviti DPI koji se uključuje pritiskom na dedicirani gumb.

Viđeno u: www.protis.hr

Cijena: 470,70 kuna

 

Logitech MX Anywhere 3

Novi model Anywhere serije, verzija 3, donosi moderne dodatke većeg MX Master miša u ovaj kompaktni i prenosivi model. Kako mu i samo ime govori, riječ je o malenom mišu, idealnom suputniku svakog laptopa koji ima moderan i profesionalan dizajn te dolazi u dvije boje. No, on je puno više od samog dizajna, a najveća novost je sam scroll kotačić. Sada njime upravljaju magneti te pritiskom gumba možete birati “slobodno” kotrljanje za brzo scrollanje ili da mu magneti daju klasičan rad koji i dalje ima odličan osjećaj scrollanja u usporedbi s konkurencijom.

 

Logitech MX Anywhere 3

Osim toga, ima i napredne softverske mogućnosti jednom kada se instalira, a moramo istaknuti mogućnost korištenja na do tri različita računala klikom na gumb, bez obzira na operacijske sustave. Omogućuje i kopiranje podataka s jednog računala na drugo bez ikakvih poteškoća.

 

logi mx anywhere 3

Viđeno u: https://www.links.hr/promo/valentinovo-uz-logitech-i-links?utm_source=vidi.hr&utm_medium=clanak&utm_campaign=logitech

Cijena: 664,05 kuna

 

Logitech G305

 

Logitech G305

Idealan suputnik novim G733 slušalicama, ovaj miš donosi osvježeni dizajn te Lightspeed tehnologiju za vrhunske gaming performanse u bežičnom stilu. Miš za rad treba USB receiver koji uz njega dobivate, a radi pomoću klasičnih AA baterija, što znači da jednom kada se isprazni, možete brzo biti natrag u akciji.

Viđeno u: https://www.links.hr/promo/valentinovo-uz-logitech-i-links?utm_source=vidi.hr&utm_medium=clanak&utm_campaign=logitech

Cijena: 398,05 kuna

 

Razer Naga Trinity

 

Razer Naga Trinity

Provjeren Razerov miš povezuje se s računalom pomoću žice, no korisnicima nudi drugu posebnost. Naime, dolazi sa zamjenjivim lijevim stranama, ovisno o vrsti igre ili posla koje obavljate. Standardni ima dva dodatna gumba na koje smo svi navikli. Zatim su tu dodaci sa 7, te naposljetku i 12 gumba koje možete programirati za različite zadatke.

Viđeno u: www.hgshop.hr

Cijena: 799,00 kuna

 

Corsair Nightsword

 

Corsair Nightsword

Miš s vrlo ugodnim oblikom korisnicima nudi biranje više težina zahvaljujući dodatnim utezima koji s njime dolaze. Pokreće ga jedinstveni Pixart 3391 optički senzor s vrlo preciznom kontrolom od 1 DPI-a. Ostatak specifikacija je naravno 5G akceleracije i 400 IPS-a. Ima 8 programibilnih gumba te koristi Omron mehaničke swithceve za glavne gumbe.

Viđeno u: www.instar-informatika.hr

Cijena: 676,82 kuna

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Palac gore za kupnju: Vrhunski miševi za upgrade periferije na Valentinovo - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.