Palac gore za kupnju: Gaming i Audio slušalice za Valentinovo

Palac gore za kupnju: Gaming i Audio slušalice za Valentinovo

Over-ear slušalice

Ponekad jednostavno trebate malo vremena za sebe bilo da je riječ o glazbi, multimediji ili igri. Dobre slušalice svakoga će impresionirati jer je razlika u kvaliteti i te kako primjetna. Naravno, za Valentinovo imate i širok izbor boja te će jedna sigurno biti idealna.

Logitech G733

Logitech se unutar svoje ponude ne ustručava eksperimentirati, kako s dizajnom, tako i s funkcionalnošću. Nove bežične slušalice savršen su primjer toga te eksperimentiraju s dizajnom istovremeno nudeći vrhunske performanse skupljih modela. G733 spadaju u višu mid-range ponudu Logitech slušalica te dobivate bežičnu Lightspeed tehnologiju za odličnu konekciju bez zaostajanja zvuka za akcijom. Iako su bežične, koriste vlastitu tehnologiju te trebate koristiti USB receiver.

To ih limitira na korištenje samo na računalu, kao i Playstationu. Dizajn je prva stvar koju ćete primijetiti. Plastične su izvedbe, što ih čini relativno laganima, no i dalje imaju čvrstu strukturu. Dolaze u četiri vrlo jedinstvene boje te se također mogu prilagođavati dodatnim nastavcima. Naime, mekana spužva oko uha obučena je u tkaninu umjesto kože te je udobnija za dulje korištenje slušalica jer se manje zadržava toplina pa su samim time prozračnije. Preko glave koristi se remen od tkanine, koji ima prilagodljivu udaljenost ovisno o korisniku, a može se i zamijeniti s obzirom na to da Logitech prodaje nekoliko verzija u različitim bojama.

 

Logitech G733

Naravno, vodilo se računa i o rasvjeti pa imate LED trake koje možete kontrolirati s prednje strane slušalica. Recimo da služe za lakše pronalaženje slušalica u mraku i da odmah znate koja je prednja strana. Od bitnih specifikacija, napomenimo da jedno punjenje baterije može izdržati oko 28 sati, no LED rasvjeta smanjit će taj broj. Što se samog zvuka tiče, koriste se 40 mm Pro-G driveri koji imaju vrlo dobar ujednačen zvuk tako da ćete cijeli spektar zvuka čuti vrlo jasno, bilo da se radi o glazbi ili gamingu.

Mikrofon sam po sebi ima prosječnu kvalitetu, no uzdiže ga Blue Vo!ce podrška, softver od Logitecha kojim se značajno popravljaju svi nedostaci mikrofona, a možete si i prilagođavati glas.

Viđeno u: https://www.links.hr/promo/valentinovo-uz-logitech-i-links?utm_source=vidi.hr&utm_medium=clanak&utm_campaign=logitech

Cijena: 1.120,05 kuna

 

House of Marley: Positive Vibration 2

 Ovaj brend audio proizvoda ima jedinstven duh i dizajn jer koriste veliku količinu recikliranog materijala koji im često i daje zanimljive uzorke. Imaju velik izbor žičanih i bežičnih slušalica te smo se mi odlučili za njihovu žičanu verziju ovih slušalica. Imaju velike 40 mm drivere, dizajn koji se drži blizu glave, no opet ima jedinstven izgled, a dolazi u tri različite boje.

 

Marley Positive Vibration

 

Dok su same slušalice aluminijske, ugodno leže na uhu radi dovoljno mekane spužve oko slušalice. Preko glave umjesto umjetne kože imate tekstilno punjenje s atraktivnijom teksturom i većom izdržljivošću na nošenje. Riječ je o žičanim slušalicama koje ćete najlakše slušati doma, a za moderne mobitele trebat će vam adapter za 3,5 mm jack. Zvuk je jasan i na višoj glasnoći, a lagano ih možete i prilagoditi sebi pomoću EQ sustava.

Viđeno u: www.elipso.hr

Cijena: 449,00 kuna

 

HyperX Cloud Mix

 

cloud mix

Ove slušalice dio su dobro poznate HyperX Cloud serije gaming slušalica, no kako i samo ime naglašava, dizajnirane su kako bi se svidjele miješanoj publici. Naime, spojene žicom predstavljaju vrhunsko gaming audio rješenje. No, jednom kada se odvojite od računala, ostavljate žicu iza sebe te možete nastaviti koristiti slušalice u Bluetooth načinu rada. Dobivate 40 mm drivere, puno memorijske pjene na slušalicama i oko glave, a baterija im traje do 20 sati.

Viđeno u: www.links.hr

Cijena: 1.234,00 kuna

 

Razer Kraken

 

Razer Kraken

Razerova Kraken serija dokazala se vrhunskim audio gaming performansama, kao i ekstremno udobnim dizajnom s mekanim gelom koji osigurava višesatno nošenje bez problema. Dolazi u različitim bojama te svatko može naći idealnu verziju. Koriste se 50 milimetarski driveri, a mikrofon možete gurnuti ili izvući iz same slušalice prema potrebi.

Viđeno u: www.hgshop.hr

Cijena: 600 kuna

 

JBL Tune500

 

JBL Tune 500 BT

Lagane slušalice za svakodnevnog putnika bilo na posao ili u školu, nude bežičnu konekciju kao i obavljanje poziva. Baterija im traje do 15 sati, ovisno o glasnoći, a imaju izražene duboke tonove. Driver od 32 mm osigurava i visoku glasnoću za one koji to žele. Dolaze u četiri različite boje, što odabir čini još lakšim.

Viđeno u: www.ronis.hr

Cijena: 400 kuna

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Palac gore za kupnju: Gaming i Audio slušalice za Valentinovo - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.