Palac gore za kupnju: Najbolja ponuda mobitela za poklon na Valentinovo

Palac gore za kupnju: Najbolja ponuda mobitela za poklon na Valentinovo

Poklonite idealnog suputnika za Valentinovo

Mobiteli se u starter kategoriji i te kako natječu za svakog korisnika te istovremeno nude vrhunske performanse koje će se svakako osjetiti ako s njime mijenjate model star više godina.

Motorola Moto G9 Plus

Nova Motorola G9 Plus značajna je nadogradnja nad prijašnjim modelima te nudi solidnu snagu u svojoj cijeni. Riječ je o poprilično velikom mobitelu s dijagonalom zaslona od 6,81 inča te rezolucijom od 1080 x 2400 piksela. Koristi se LTPS IPS tehnologija i 20:9 omjer stranica. Straga imate glavnu kameru sa 64 megapikselnim senzorom koji veličinom parira i najnovijim iPhoneima. Uz njega, tu je 8 MP ultraširoka kamera te 2 MP macro kamera za slikanje detalja iz blizine.

Četvrta 2 MP kamera nije dostupna korisnicima, a pomaže sustavu kod računanja dubine na slikama. Glavna kamera može snimati u 4K rezoluciji, ili FullHD Slow-motion videe. Selfie kamera, koja je urezana u zaslon sprijeda, ima 16 MP te podržava i HDR slikanje za solidne fotke i u izazovnim svjetlosnim situacijama. Srce mobitela je Qualcommov gaming čipset, Snapdragon 730G, s dvije jako brze i šest štedljivih jezgri. Uz procesor dobivate i 4 GB radne memorije te 128 GB pohrane.

 

Motorola Moto G9 Plus

Mobitel podržava i dodatnu memorijsku karticu, no ona dijeli prostor sa sekundarnom SIM karticom. Senzor otiska prsta integriran je u gumb za otključavanje, što ga čini daleko bržim od onih koji su ispod zaslona. Mobitel je idealan za one koji žele i dugo trajanje baterije jer dolazi sa 5.000 mAh baterijom, a podržava i super brzo punjenje od 30 W. Dolazi u dvije boje, Indigo plavoj i Rose zlatnoj. Zaslon je sprijeda zaštićen staklom, dok straga imamo ojačanu plastiku.

 

moto g9 plus

Sa softverske strane, dobivate vrlo čisti Android 10 sustav samo s osnovnim Google aplikacijama, kao i Motorolinom aplikacijom s dodatnim pogodnostima.

Viđeno u: www.ekupi.hr

Cijena: 1.699,00 kuna

 

Alcatel 1SE

Vrlo povoljan starter telefon, Alcatelov 1SE model pokazuje koliko je daleko tehnologija napredovala i u ovom segmentu. Sustav pokreće Mediatekov Helio P22 SoC te ga možete dobiti u više memorijskih verzija. Mi preporučujemo 4 GB radne memorije i 64 GB za pohranu svih podataka u ovoj kategoriji. Sprijeda, ravan zaslon dijagonale 6,22 inča koristi IPS tehnologiju te ima rezoluciju od 720 x 1600 piksela.

 

Alcatel 1SE 2020 comp02 1024x1366 01 6

Straga imamo plastično kućište u crnoj ili zelenoj boji, a ističu se tri kamere. Glavna ima 13 MP s brzim PD autofokusom, zatim imamo 5 MP ultraširoku kameru i 2 MP macro kameru za sitne detalje. Sustav je baziran na Android 10 OS-u. Mobitel dolazi s solidnih 4.000 mAh kapaciteta baterije koja će potrajati i nekoliko dana kod nezahtjevnih korisnika.

 

alcatel 1se

Memoriju je moguće proširiti MicroSD karticom koja koristi utor zajedno sa sekundardnom SIM karticom. Senzor otiska prsta nalazi se, klasično, na stražnjoj strani mobitela.

 

a6c450fa5828c9336a4342f25bf4d07d

Viđeno u: www.mobis.hr

Cijena: 949,00 kuna

 

Motorola G 5G Plus

 

Motorola Moto G 5G

Jedan od najjeftinijih 5G mobitela dolazi sa solidnim specifikacijama od 6 GB rane memorije i 128 GB pohrane te Snapdragon 750G čipsetom. Mobitel je poprilično velik s dijagonalom 6,7” te FullHD+ rezolucijom. Straga zadržava senzor otiska prsta i plastično kućište, a sustav kamera sastoji se od glavne s 48 MP, ultraširoke od 8 MP i Macro kamere od 2 MP.

Viđeno u: www.links.hr

Cijena: 2.659,05 kuna

 

Samsung Galaxy A41

 

Samsung Galaxy A41

 Vrlo povoljan SUPER Amoled mobitel FullHD+ rezolucije idealan je za one koji žele manji mobitel, s obzirom na 6,1 inčnu dijagonalu. Koristi Helio P65 SoC s 4 GB RAM memorije i 64 GB pohrane. Naravno, možete ju proširiti MicroSD karticom. Straga imate dvije kamere, 48 MP glavnu s brzim autofokusom te 8 MP ultraširoku. Baterija ima 3500 mAh.

Viđeno u: www.edigital.hr

Cijena: 1.702,45 kuna

 

Cubot Note 20 Pro

 

Cubot Note 20 Pro

 Odličan i povoljan, ovaj mobitel nudi Helio P60 SoC s IPS HD+ zaslonom i dijagonalom od 6,6 inča. Uz to dobivate 8 GB radne memorije te 128 GB pohrane. Stražnja strana je plastična, a tu je i sustav kamera s 12 MP glavnom kamerom, 20 MP senzorom dubine te 2 MP macro kamerom. Velika baterija od 4.200 mAh može potrajati i do dva dana.

Viđeno u: www.se-mark.hr

Cijena: 1.299,00 kuna

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Palac gore za kupnju: Najbolja ponuda mobitela za poklon na Valentinovo - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.