Asusov ZenFone 2 dobiva specijalnu ediciju

Asusov ZenFone 2 dobiva specijalnu ediciju

Asus je svoj Zenfone 2 izdao u svibnju ove godine, predstavivši neke zanimljive i jače karakteristike kao što je bio Intelov Atom Quad Core Z3580 (2,3 GHz), 4 GB RAM-a, 64 GB interne pohrane i mogućnost putem microSD kartice proširit za još 64 GB.

Nedavno je Asus objavio i izdavanje svog Zenfonea 2 u laserskoj verziji, a sada najavljuje i specijalnu verziju, koja se tiče najviše vanjskog izgleda.

Asusov Zenfone 2 Deluxe Special Edition (ZE551ML) dolazi sa istim karakteristikama, kao i "normalna" dvojka (isti procesor, RAM i potporu za dual-SIM rad).

Jedina razlika je u činjenici da dolazi s 128 GB pohrane, dvije spceijalne verzije pozadinskog pokrova (karbonsko vlakno i izbrušeni dizajn s drukčijim nijansama srebra) te crveni vanjski obrub koji će odgovarati i promijenjenom izgledu njihovog sučelja, u nijansama crvene i crne boje, navodi službena stranica Asusa.

ZenFone 2 Deluxe Special Edition ZenUI 02
Radi na sustavu Android Lollipop 5.0, s ekranom od 5,5-inča i rezolucijom 1920 x 1080, 13 MP kamerom i 3,000 mAh baterijom.

Cijena mu je 399 američkih dolara (oko 2.767 kn). Dostupan je za kupovinu, za sada, preko njihove službene web stranice. 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Asusov ZenFone 2 dobiva specijalnu ediciju - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.