Toshiba proširila liniju svojih Radius i Satellite prijenosnika

Toshiba proširila liniju svojih Radius i Satellite prijenosnika

Toshiba ove godine slavi 30 godina od svog prvog proizvedenog prijenosnika, a tu obljetnicu su danas obilježili i predstavljanjem četiri prijenosnika Satellite serije i tri Radius serije.

Predstavljeni su novi modeli Satellite Radius 12, Satellite Radius 14, Satellite Radius 15 te nove verzije modela Satellite C40, Satellite C55, Satellite L50 te Satellite P50 i postojeći ultrabook Kira. Svi uređaji, uz standardno tvorničko jamstvo, dolaze i s promotivnim jamstvom No Matter What, koje pruža potpunu bezbrižnost u slučaju neočekivanih ili neželjenih događanja.

Toshiba laptop s pressice

Toshiba Satellite Radius 12 je 31,75 cm (12,5”) konvertibilni prijenosnik s ekranom Ultra HD 4K. Dolazi s Intelovim i7 procesorom, 8 GB memorije i SSD-om od 512 GB. Boje na ekranu su kalibrirane, s Technicolorovim certifikatom i softverom Chroma Tune, koji korisniku omogućuje odabir najboljeg raspona boja za sadržaj koji pregledava. Uz njega su zastupljeni i harman kardon zvučnici i Windows 10 sustav. Sadrži i HD web kameru koja ima mogućnost prepoznavanja lica za Windows Hello sustav logiranja. 

SatelliteRadius 12P20W CSpecial Shots Win10screen

Predstavljen je i Radius 14 konvertibilni 5-u-1 uređaj s ekranom dijagonale 36,6 cm (14“) koji, prema riječima kompanije, može izdržati do deset sati rada.

Sat Radius14 L40W C 10 Win10screen

 

Satellite Radius 15 predstavljen je kao 39,6 cm (15,6”) konvertibilni prijenosnik s širokim rasponom načina rada (tablet, prezentacijski mod, stolni mod itd.). Dolazi u satensko zlatnoj boji i materijalu od brušenog aluminija, s tankoćom od 20,1 mm.

Od Satelitte serije predstavljen je C55-C od 39,6 cm (15,6“), L50-C od 15,6-inča (koji nudi odabir grafike do GeForce 930M s tehnologijom NVIDIA Optimus i 2 GB memorije VRAM-a).

Najjači prijenosnici na eventu u ovoj seriji bili su P50-C i P50t-C, osvježeni novim četverojezgrenim procesorima 6. generacije Intel Core i7-6700HQ i gradikom GeForce GTX 950M.

Namijenjen multimedijalnim entuzijastima i gamerima, Satellite P50-C nudi mogućnost odabira između 39,6 cm (15,6“) ekrana u rezolucijama Ultra HD 4K te HD ili Full HD.

 

Toshiba Radisu s pressice

Jamstvo „No Matter What“ je dostupno potpuno besplatno, kupnjom prijenosnog, odvojivog ili konvertibilnog prijenosnog računala Toshiba iz cjelokupnog asortimana za kućnu uporabu, te donosi sveobuhvatnu zaštitu za gotovo sve scenarije. Iznosi tri godine i pruža antivirusni program McAfee. Jamstvo No Matter What dostupno je Toshibinim kupcima u Hrvatskoj do 31. ožujka 2016, a za njegovu aktivaciju potrebna je registracija unutar 14 dana od dana kupnje.

Toshiba laptop s pressice 2

Svi modeli dostupni su za kupnju. Našu recenziju Kire-107 možete pročitati na ovoj stranici.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Toshiba proširila liniju svojih Radius i Satellite prijenosnika - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.