Logitech srušio rekord s devet osvojenih Red Dot 2016 nagrada za produkt dizajn

Logitech srušio rekord s devet osvojenih Red Dot 2016 nagrada za produkt dizajn

Logitechu pripao najveći broj Red Dot nagrada u jednoj godini.

Logitech je nedavno objavio kako je tvrtka osvojila devet Red Dot nagrada za izvrsnost u dizajnu u više kategorija, čime je ujedno postavljen novi rekord u broju osvojenih Red Dot nagrada za ovu tvrtku u jednoj godini. Ovo je četvrta godina za redom da su Logitechovi proizvodi osvojili nagradu Red Dot za produkt dizajn, a ukupno tri nagrade više u odnosu na 2015. godinu.

Nagrađeni proizvodi za 2016. godinu su Logi BLOK Family zaštitna navlaka za iPad Air 2, Logitech MX Master Wireless Mouse, Logi Circle, Logitech K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard, 2015 Logitech Play Collection, Logitech Harmony Elite, Logitech M335 Wireless Mouse i UE ROLL, kao i Ultimate Ears grupa zvučnika koja se sastoji od UE BOOM 2, UE MEGABOOM i UE ROLL , navodi službeno priopćenje.

Prestižna Red Dot nagrada za produkt dizajn dodjeljuje se još od 1954. godine najboljim proizvodima iz cijelog svijeta. Svake godine se u pojedinoj kategoriji prijavi preko tisuću različitih proizvoda, a pobjednike proglašava međunarodni žiri koji odabire proizvode koji se ističu po iznimnom dizajnu.

Prije 30 godina Logitech je započeo povezivati ljude putem računala, a sada dizajnira proizvode koji ljude povezuje kroz glazbu, igre, video i računalstvo. Krajem prošlog mjeseca kompanija je proširila liniju svojih miševa s novim G900 Chaos Spectrum mišem.

Našu recenziju njihovog MX Master miša možete pročitati na ovoj stranici.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Logitech srušio rekord s devet osvojenih Red Dot 2016 nagrada za produkt dizajn - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.