Corsair predstavio nove magnetsko - levitacijske RGB ventilatore

Još prošle godine Corsair je izbacio ML seriju ventilatora koje odlikuje način rada magnetskom levitacijom. Poanta te tehnologije je da se ležajevi fizički ne dodiruju, a pozitivne strane su dugovječnost i fleksibilnost kod brzine vrtnje.



Ovoga puta Corsair je s ML Pro RGB, kako i priliči u 2017., dublje posegnuo u osvjetljavanje komponenti računala RGB spektrom.

Ventilatori imaju četiri osvjetljene zone, a bijele površine lopatica reflektiraju boje LED-ica stapajući ih između dvije osvjetljene površine.

Ventilatori se mogu kupiti u paketima od jednog i tri (za 120-milimetarni model) te jednog i dva (140-milimetarni model). Modeli s jednim ventilatorom neće uključivati ništa osim samog ventilatora, dok će višestruki paket uključivati RGB Lighting priključak te Lighting Node Pro.

Izraz „Pro“ u nazivu znači samo da imaju promjenjive silikonske antivibracijske rubove. Također, RGB ventilatori dolaze s manjom brzinom okretaja za razliku od standardnih ML ventilatora, točnije, 120-milimetarni vrte se do 1600 okretaja u minuti, dok se veća braća okreću do 1200 mm.

Screenshot 2

ML Pro RGB ventilatori dolaze s petogodišnjom garancijom. Individualno se mogu naći po 35 $ (120 mm) i 40 $ (140 mm), dok se u paketima mogu naći za 120 $ (3 x 120 mm) i 100 $ (2 x 140 mm).

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Corsair predstavio nove magnetsko - levitacijske RGB ventilatore - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.