Izvor: Vidi.hr

Sljedeći Samsungov flagship, Galaxy S7, dolazi s BRITECELL kamerom

Samsung će u novom flagship telefonu više računa voditi o kvaliteti fotki nego o megapikselima.

Nedavno se na internetu pojavila informacija da će se Samsung u izradi novog flagship telefona Samsung Galaxy S7 više fokusirati na kvalitetu slike nego na količinu megapiksela u senzorima kamera.

Preciznije rečeno, glasine govore da će se u novom uređaju pojaviti kamera od 12 MP s velikim senzorom slike, koja bi vašim fotkama trebala donijeti poboljšanu kvalitetu prikaza.

Prema pisanju Galaxy Cluba, Samsung je nedavno zaštitio "trademark" (zaštitni znak) senzora kamere pod nazivom BRITECELL, koji bi u Galaxy sedmici trebao zamijeniti postojeći ISOCELL senzor.

Za sada još nije poznato kada bi Samsung mogao predstaviti novi flaghship telefon, no glasine iz više izvora uglavnom govore da će to uslijediti u siječnju 2016. godine, dok bi prodaja navodno trebala započeti u veljači.

Što se ostalog hardvera tiče, glasine spominju da bi Galaxy S7 mogao imati različite čipsete ovisno o modelima, uključujući Qualcommov Snapdragon 820, nove Exnos 8990 procesore, te potpuno Samsung Exnos 7422.

Dakako, za očekivati je da će Galaxy S7 imati ravni, a S7 Edge zakrivljeni ekran i to je uglavnom sve što se šuška na (po) internetu ovih dana.

Izvor: Vidi.hr

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Sljedeći Samsungov flagship, Galaxy S7, dolazi s BRITECELL kamerom - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.