Novi iPhone 7 izlazi rano sljedeće godine, s ekranom od 4 inča

Novi iPhone 7 izlazi rano sljedeće godine, s ekranom od 4 inča

KGI-ev analitičar Ming-Chi Kuo ovaj tjedan je otkrio da Apple radi na pripremanju iPhonea od 4 inča, koji će se pridružiti njihovoj seriji iPhone 6s i 6s Plusa.

Također, time će zamijeniti postojeći iPhone 5s.

Uobičajeno vjerodostojan izvor, Kuo, navodi kako iPhone od 4 inča će sličiti ažuriranoj verziji iPhonea 5s i da će imati A9 procesor. Iako nije ništa spomenuto o samom dizajnu, sugerira da je moguće da bude metalan, naspram iPhone 5c koji je bio plastičan.

Njihova 3D Touch tehnologija neće biti prisutna u ovom novom modelu, kako bi se razlikovao od najnovijih modela. Izjavio je kako vjeruje da će ovaj uređaj izaći u prvoj polovici 2016. godine, prodajući se između 20 i 30 milijuna primjeraka do kraja godine, navodi 9to5Mac.

Veći modeli iPhonea 7, prema Kuou, sadržavat će 4,7-inča i 5,5-inča te jači A10 procesor. Razlikovat će se i po pitanju memorije, tako da će 4,7-inčna verzija doći s 2 GB RAM-a, dok veći, iPhone 7 Plus s 3 GB RAM-a. Ovi modeli će, prema analitičaru, izaći u trećem kvartalu.

U svakom slučaju, novi iPhoneovi će biti raznih dimenzija, pokušavajući zadovoljiti korisnike koji žele mobitele s manjim ekranom ali i jakim specifikacijama (i srušti svoj rekord s "friško" izašlom šestom verzijom) te one koji žele veći ekran i još jače specifikacije. Recenziju novog iPhonea, 6s Plus, možete pročitati u novom broju Vidija (br. 236).

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Novi iPhone 7 izlazi rano sljedeće godine, s ekranom od 4 inča - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.