Logitech predstavlja G410 tipkovnicu s RGB osvjetljenjem

Logitech predstavlja G410 tipkovnicu s RGB osvjetljenjem

Logitech uskoro izlazi na tržište s novom tipkovnicom G serije, fokusirane na gaming. Ovo je njihova druga tipkovnica s RGB osvjetljenjem. Prva tipkovnica koja je posjedovala ovakav sustav bila je G910 Orion Spark. Pravo ime ove mehaničke tipkovnice je G410 Atlas Spectrum, sastojat će se od Romer-G mehaničkih prekidača i bez numeričkog pada.

U svojem medijskom priopćenju Logitech navodi da tipkovnica ultra tankog dizajna nudi 25 posto "bržu preciznost" od standardnih mehaničkih tipkovnica, što bi trebalo značiti da će vam omogućiti visoki APM (akcije u minuti).

g410 atlas spectrum

To se postiže zahvaljujući Romer-G mehaničkim prekidačima koji imaju mogućnost registrirati pritisak na tipku i do 25 posto brže od konkurentskih mehaničkih prekidača. Uz visinu točke pritiska od 1,5 mm, prekidači primaju naredbu na osnovu koje vam pružaju veću prednost u natjecateljskim igrama gdje je svaka milisekunda važna. Logitech kaže da je pri izradi surađivao upravo s igračima iz svojeg eSports tima, pa je tako došao do dizajna tipkovnice koja je dovoljno malena da ostavlja više mjesta za pomicanje miša, te ima pozadinsko osvjetljenja za sve gaming aktivnosti.

g410 atlas spectrum 1

Također valja spomenuti da tipkovnica posjeduje i Arx Control Integration aplikaciju za pametne Android i iOS telefone, kojom se omogućuje prikaz vitalnih podataka i statistike igre na vašem mobilnom uređaju. Uz nju ćete dobiti postolje za telefon ili tablet kako biste mobilni uređaj s kojeg čitate podatke mogli držati na stolu, te lako pristupili ovoj aplikaciji. Logitech G410 Atlas Spectrum tipkovnica će biti dostupna u Europi početkom listopada 2015. godine po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.119 kuna.

Izvor: Vidi.hr

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Logitech predstavlja G410 tipkovnicu s RGB osvjetljenjem - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.