Toshibin novi hibrid tableta i laptopa, dynaPad

Toshibin novi hibrid tableta i laptopa, dynaPad

Toshiba je danas predstavila dynaPad, jedinstveni Windows 10 tablet koji iznova otkriva olovku i papir. U modu tableta tanak je 6,9 mm i mase 569 g.

Novi dynaPad se pretvara u prijenosno računalo zahvaljujući tankoj i laganoj tipkovnici punog formata, uz koju korisnik potpuno ostvaruje prednosti programskog paketa Microsoft Office. Osmišljen da potakne kreativnost i poboljša produktivnost, Toshiba dynaPad je digitalna bilježnica novog doba.

Prirodno iskustvo pisanja olovkom

Toshiba dynaPad je dizajniran da replicira prirodan osjećaj pisanja olovkom po papiru, a uz to dolazi i u uobičajenom formatu B5 bilježnice. Kako bi to postigao, opremljen je aktivnom elektrostatičkom olovkom WACOM koju odlikuje visoka preciznost pozicioniranja i sposobnost prepoznavanja pritiska olovke – bez obzira koliko oštar ili blag. Kao rezultat toga, korisnik može zadržati svoj prirodni stil pisanja dok zapisuje bilješke, označava dokumente, zabavlja se ili crta - potpuno detaljno i precizno. Zahvaljujući značajci neprihvaćanja dlana, izbjegnute su čak i slučajne greške pri unosu na ekran.

5s KB set1

Paket predinstaliranih, originalnih aplikacija Toshiba korisnicima omogućuje da jednostavno prikupljaju, organiziraju i dijele svoje zabilješke, slike i datoteke – a uključuje aplikacije TruNote, TruCapture, TruRecorder, TruNote Clip i TruNote Share. Bez obzira radi li se o glasovnoj snimci sa sastanka, fotografiranom tekstu ili jednostavnom zapisivanju kratke poruke, ovaj skup aplikacija korisnicima omogućuje da sadržaj jednostavno koriste u komunikaciji, putem elektronske pošte ili aplikaciji PowerPoint – na raznim uređajima. Toshiba dynaPad je savršeno prilagođen, kako za desnoruke, tako i za i ljevoruke korisnike, zahvaljujući aplikacijama poput TruNote, koja se potpuno prilagođava korisniku i omogućuje mu prirodan stil pisanja.

2s naname two 2

Digitalna bilježnica, veća mobilnost

DynaPad uz spojenu laganu tipkovnicu postaje i još fleksibilniji. U satensko-zlatnom kućištu od karbonskih vlakana, dynaPad je izdržljiv i lako se prenosi, a takvo je kućište četiri puta čvršće od konvencionalne konstrukcije. Kad se koristi u režimu „školjke“ – kao prijenosno računalo s ekranom na preklop, spojen magnetima – korisnik može tipkati na tipkovnici s razmakom od 19 mm i hodom tipki od 1,5 mm. Kad nisu u uporabi, tablet i tipkovnica spojeni su magnetima, zbog lakšeg odlaganja i zaštite ekrana, dok se olovka WACOM AES praktično spaja na stranicu tableta.

Toshiba dynaPad dolazi s WUXGA+ (1920 x 1280) i antirefleksnim slojem ekrana. Dostupan će biti u Europi tijekom prvog tromjesečja 2016.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Toshibin novi hibrid tableta i laptopa, dynaPad - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.