Standardna Emoji tipkovnica

Tri emoji tipkovnice od EmojiWorksa

Za sve ljubitelje emojia, dolazi odlična vijest. I to u obliku emoji tipkovnice.

Emoji ikone koje su obično smještene u posebnom odjeljku u programu (npr. WhatsApp), s ovom tipkovnicom stavljaju se u roku od sekunde. EmojiWorksova tipkovnca dolazi kao puna QWERTY tipkovnica, predstavljajući all-in-one soluciju.

Stvar funkcionira prilično jednostavno. Regularne tipke radi kao i uobičajeno, sve dok se ne pritisne "emoji" modifikator, koji će pritiskom na tipku generirati određeni emoji.

emojikeyboardplustop

Emoji Plus


Bit će potrebna instalacija softvera da bi se ovo ostvarilo, a sam broj emojia varira o modelu. Tako je kompanija najavila verziju standardnu verziju s 47, Plus sa 94 i Pro sa 120, navodi službena stranica kompanije. Zadnja dva modela imaju shift tipke, pomoću kojeg korisnik može izabrati alternativne emojie dodijeljene svakoj tipki.

emojikeyboardprotopEmoji Pro

 

Podržavaju Windows, Mac, iOS preko Bluetootha. Za sada su dostupni preko prednarudžbe, a klasičnim putem izlaze početkom sljedećeg mjeseca.
Standardna verzija s 47 emojia dođe 80 dolara (oko 552 kn), Plus (s 94 emojia) 90 dolara (oko 621 kn), dok Pro (s 120-emojia) dođe 100 dolara (oko 690 kn).

emoji

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Tri emoji tipkovnice od EmojiWorksa - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.