Asus predstavio matične ploče, B150 Pro Gaming/Aura i Pro Gaming - 2.0 out of 5 based on 1 vote
Asus predstavio matične ploče, B150 Pro Gaming/Aura i Pro Gaming

Asus predstavio matične ploče, B150 Pro Gaming/Aura i Pro Gaming

Asus predstavlja dvije nove ploče ATX formata, s prepoznatljivom crno-crvenom bojom i integriranim Intelovim grafičkim procesorom.

Sredinom prošlog mjeseca Asus je objavio dostupnost ROG Maximus VIII Extreme matične ploče, a sada predstavlja dvije ploče koje su fokusirane na budget-gaming.

B150 Pro Gaming/Aura i B150 Pro Gaming, kao što i samo ime kaže, baziraju se na B150 čipsetu. Ovakav potez ne bi ste očekivali za jedan proizvod koji je fokusiran na gaming, no svojom cijenom pomaže onima koji traže budget-gaming ili investiranje u neku drugu opciju, kao što je grafička kartica ili procesor. Čipset nema mogućnost overclockinga, a njegova maksimalna frekvencija za memorije iznosi 2133 MHz.

Oba dvije ploče identične su u gotovo svemu, osim u činjenici da Aura ima mogućnost prilagođavanja LED osvjetljenja i po jedan port za USB 3.1 Gen 2 Type-C i Gen 2 Type-A, pomoću kojeg brzina transfera može dostići do 10 Gb/s.

Aura ploča pruža niz LED svjetla, koja okružuju socket procesora, PCH i neke rubove matične ploče. Svjetla mogu biti prilagođena po volji korisnika pomoću softvera, omogućavajući njihov različiti ritam rada.

B150 PRO GAMING AURA Product only 2000

Od specifikacija, matčne ploče podržavaju AMD-ov CrossFireX, šestu generaciju Intelovih procesora i do 64 GB DDR4 memorije.

Od slotova za proširenja tu su 1 x PCI Express 3.0 x16, 1 x PCI Express 3.0 x16, 2 x PCI Express 3.0 x1, 2 x PCI, navodi službena stranica. Sadrže i 6 x SATA 6.0Gbit/s, 1 x M.2, te 6 x USB 3.0/2.0 portova i 6 x USB 2.0/1.1 portova.

B150 PRO GAMING AURA Product only 2000 3

Gigabit LAN port brine se za konekciju na internet, dok SupremeFX audio tehnologija za bolji zvuk. Uključen je i Sonic Radar II, koji pokazuje igraču smjer i izvor ključnih in-game zvukova, te Fan Xpert 3 softver za optimalnu kontrolu hlađenja.

Za sada nema nikakvih informacija o cijeni ili dostupnosti.

Zadnju recenziju Asusove matične ploče za gaming, Z97-Pro Gamer, možete pročitati na ovoj stranici.


Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Asus predstavio matične ploče, B150 Pro Gaming/Aura i Pro Gaming - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.