Novi inovativni modularni miš od "Bijesnih Mački"

Novi inovativni modularni miš od "Bijesnih Mački"

Mad Catz je početkom godine na CES-u predstavio svoj modularni gaming miš R.A.T. Pro X, koji je omogućavao izmjenu scroll kotačića, senzora i bočnih gripova.

Jučer su predstavlili i novi modularni miš zanimljivih opcija, R.A.T. 1. Za razliku od prethodnog miša, R.A.T. 1 miš ima manje opcija prilagođavanja, no ono što je posebno je da se može odvojiti na tri dijela (prostor za odmaranje dlana, tronožno postolje, modul senzora).

Ovaj ambideksteran gaming miš, zahvaljujući postolju, može poslužiti i kao dodatni grip za palac. Također, može držati i modul senzora i prostor za odmaranje dlana.

"Štakor" 1 sadrži 3500 DPI optički senzor, a moguće ga je i koristiti bez prostora za odmor dlana ili postolja, navodi službena stranica.

Kompanija je najavila kako će u budućnosti pružati više opcija za svaku komponentu kao što su drugi moduli senzora s drukčijim rasponom DPI-a, bojama za postolje pa čak i 3D CAD datoteke za prostor za odmor dlana. Korisnik može potom putem softvera prilagoditi i sam isprintati svoju verziju pomoću 3D printera (za one sretnike koji imaju 3D printer).

Nema nikakvih točnih informacija o tome kad će izaći, ali prema navodima kompanije očekuje se negdje oko praznika sljedeći mjesec, po cijeni od 30 američkih dolara (oko 211 kn).

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Novi inovativni modularni miš od

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.