Novi AOC-ov monitor dolazi s 4K rezolucijom

Novi AOC-ov monitor dolazi s 4K rezolucijom

AOC lansira novi monitor s 4K rezolucijom, koji je dizajniran za svako okruženje.

Radi se o 23,6 inčnom AOC monitoru oznake U2477PWQ i HD rezolucije od 3840 x 2160 piksela.

Njegov PLS panel donosi ujednačenost boja bez obzira na kut gledanja i iskorištava 100 postotnu sRGB ljestvicu boja. 

HDMI 2.0 osigurava propusnost do 18 Gb/s pružajući projekciju 4K video isječaka pri spajanju s 4K Blu-ray tehnologijom, 4K kamerom ili 4K igraćim priključcima.

Monitor dolazi u dizajnu s jedinstvenom teksturom i transparentom bazom.

Većina 4K monitora dolazi s velikom rezolucijom od 3840 x 2160 piksela upakiranima u velike dimenzije monitora koji se često ne uklapaju u manje prostore. Novi AOC U2477PWQ svojom veličinom zaslona od 23,6 inča, pruža izbor korisnicima koji traže 4K mogućnosti, ali nemaju veliki ured ili stol.

PLS panel omogućuje kako vjernu tako i veo
ma preciznu reprodukciju boja. Dolazi i sa širokim kutevima gledanja od 178°/178° pri čemu se ostvaruje dobra ujednačenost boja u bilo kojem kutu gledanja.

U2477PWQ 3Iskustvo gledanja zaokružuje 8-bitna podrška boje i sRGB raspon boja što čini ovaj monitor dobrim za profesionalne korisnike kao što su grafički dizajneri, fotografi i kreatori filmova koji daju prednost manjim zaslonima.

Monitor ima Flicker FREE tehnologju koja smanjuje neprimjetno titranje slike pri čemu sprječava zamor očiju, stoji u službenom priopćenju.

Također je opremljen s naprednim priključcima, te osim HDMI 2.0 ulaza, ima i MHL 3.0 i DisplayPort 1.2. MHL tehnologija omogućuje prikazivanje sadržaja s pametnih telefona ili tableta uz istovremeno punjenje baterije.

U2477PWQ 4

Dolazi s 3 godine jamstva, a novi model dostupan je od studenoga ove godine kod distributera AOC monitora po cijeni od 3.099 Kn.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Novi AOC-ov monitor dolazi s 4K rezolucijom - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.