G.Skill predstavio reduciranu KM780R gaming tipkovnicu

G.Skill predstavio reduciranu KM780R gaming tipkovnicu

G.Skill proširuje svoju liniju mehaničkih gaming tipkovnica s reduciranim KM780R modelom.

Nakon što je nedavno G.Skill najavio memoriju od 128 GB DDR4, kompanija je sada objavila i novi proizvod iz linije gaming tipkovnica. KM780R serija je reducirana verzija KM780 serije RIPJAWS KM780 RGB i KM780 MX mehaničke gaming tipkovnice koja dolazi bez dodatnih gaming tipki, alatom za izvlačenje i kutijom za tipke. Zbog toga je ovaj model i niže cijene, što će se svidjeti gamerima koji paze na budžet.

KM780R modeli pružaju iste opcije i dizajn kao i kao orginalna KM780 serija tipkovnica, dolazeći s izdržljivim Cherry MX key switchevima (s 50 milijuna pritisaka bez gubljenja mehničkog dodira), dodatnim makro tipkama, profilima i medijskim kontrolnim tipkama. Izgrađen je od aluminijske ploče vojne klase i ima digitalni LED ekran zvuka.

Oba dva modela, KM780R RGB i KM780R MX, bit će dostupni u plavoj, crvenoj i smeđoj Cherry MX varijanti. Cijena u odnosu na prave modele je umanjena za deset dolara.

Službena stranica navodi kako KM780R RGB košta 160 dolara (oko 1.126 kn), dok KM780R MX 120 dolara (oko 844 kn). Dostupni su trenutno za nabavku preko Amazona, a kasnije i preko ovlaštenih distributera.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

G.Skill predstavio reduciranu KM780R gaming tipkovnicu - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.