Enermaxova druga generacija Revolution XT napajanja dolazi u 4 varijante

Enermaxova druga generacija Revolution XT napajanja dolazi u 4 varijante

Enermax je predstavio drugu generaciju Revolution XT serije napajanja, koja dolaze u kapacitetu od 450W, 550W, 650W i 750W.

Nakon što je prošli mjesec na CES-u predstavio DFR koncept (dizajn koji smanjuje prašinu unutar sustava ili na lopaticama ventilatora) ventilatora, sada predstavlja nova napajanja u kapacitetima od 450 do 750 W. Nova generacija napajanja opremljena je vrhunskim stopostotnim japanskim kondenzatorima za što bolju izdržljivost i kompatibilnost, patentiranim 13,9 cm ventilatorima za što bolje hlađenje i tiši rad te hibridnim modularnim i fleksibinim kablovima.

Druga generacija napajanja dolazi s 80 PLUS Gold certifikatom i 92 posto učinkovitosti. U napajanja je uključen i patentiran HeatGuard (znan kao Fan-delay), zbog kojeg se ventilator napajanja okreće još 30 do 60 sekundi nakon isključenja sustava kako bi se rasipala zaostala toplina sustava, navodi službena stranica. Dolazi i s CordGuardom, koji zaključava AC kabel čvrsto kako ne bi došlo do slučajnog isključenja računala.

Za zaštitu uključene su i opcije protiv strujnog udara, prevelikog napona itd. Dolazi ovaj mjesec, s garancijom od pet godina.

 


Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Enermaxova druga generacija Revolution XT napajanja dolazi u 4 varijante - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.