Transcend predstavlja M.2 SSD od 1 TB za tanke računalne sustave

Transcend predstavlja M.2 SSD od 1 TB za tanke računalne sustave

Transcend je najavio dostupnost M.2 SSD-a od 1 TB koji dolazi u 2280 formatu.

Transcendov M.2 MTS800 SSD rađen je za ultra-tanke računalne uređaje, poput Ultrabooka, prijenosnika i tableta. Opremljen je MLC NAND flashom kako bi osigurao što veću stabilnost. Za što bolju zaštitu, ugrađene su tehnologije kao Global Wear-leveling (algoritam za zaštitu integriteta podataka) i Device Sleep način (reducira potrošnju energije i postiže kraći odgovor iz stanja spavanja ili hibernacije).

Koristeći se novom generacijom SATA III 6Gb/s sučeljem, SSD dostiže brzinu uzastopnog čitanja do 560 MB/s, dok uzastopna brzina pisanja iznosi do 460 MB/s.

Integrirana je i tehnologija Error Correction koda, koja pomaže u detektiranju i ispravljanju potencijalnih problema kod transfera. S.M.A.R.T. opcija nadzire stanje SSD-a, a ima i podršku za Intelovu Smart Response tehnologiju, gdje se SSD koristi kao cache između hard disk drivea i računalnog sustava kako bi zapamtio koje se aplikacije i datoteke najčešće koriste. Zahvaljujući ovom procesu hard disk ima više kapaciteta za procesuiranje i spremanje drugih programa i datoteka.

MTS800 SSD dostupan je u rasponu od 32 GB do 1 TB. Uz ovu seriju, kompanija je najavila dostupnost MTS400 i MTS600 serije M.2 SSD-a u rasponu od 32 GB do 512 GB.

Svi modeli iz MTS serije imaju tri godine garancije.

Naš usporedni test 28 SSD-ova klasičnog formata možete pročitati u sljedećem broju Vidija (br.240).

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Transcend predstavlja M.2 SSD od 1 TB za tanke računalne sustave - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.