Logitech proširio liniju miševa s G900 Chaos Spectrum mišem

Logitech proširio liniju miševa s G900 Chaos Spectrum mišem

Logitech je izdao novi model miša imenom G900 Chaos Spectrum, namijenjenog za gamere.

Sredinom ovog mjeseca kompanija je predstavila nove tipkovnice G610 Orion Brown i Red koristivši Cherry MX switcheve umjesto svojih Romer-G switcheva. Sada predstavljaju novi gaming miš, G900 Chaos Spectrum, koji dolazi s ambideksternim dizajnom, tj. pogodnim za ljevake i dešnjake.

Screen Shot 03 28 16 at 12.20 PM

Bežični miš konfiguriran je s 11 programablnih tipki, visoko preciznim PMW3366 optički senzorom s rasponom od 200 do 12,000 DPI, osvježenjem od tisuću Hz. Posjeduje i dualni način rada, u žičanoj ili bežičnoj opciji. Dolazi s podrškom za RGB LED osvjetljenje koje je moguće mijenjati, mehaničkim dizajnom tipki i optimiziranom 2.4 GHz bežičnom konekcijom. 

Navodi se kako je značajno smanjena potrošnja energije, omogućavajući rad do 32 kontinuirana sata te 24 sata s zadanim osvjetljenjem na samo jednom punjenju. Pri kraju baterije Logitechov Gaming Software (LGS) javlja obavijest, a zanimljivo je i da u tom slučaju nije potrebno zaustavljati igru, već je dovoljno samo prebaciti se u žičani način i uštekati ga, čime će se miš sam prebaciti na taj način i omogućiti nastavak igre. Vrijeme potrebno da se napuni u potpunosti iznosi dva sata.

Screen Shot 03 28 16 at 12.22 PM

Putem LGS-a moguće je programirati boju i svjetlinu prema želji korisnika u rasponu od 16,8 milijuna boja. Prisutni su i razni načini osvjetljenja. Zahvaljujući sustavu metalne opruge i ekskluzivnog mehaničkog pivotskog zgloba u lijevoj i desnoj tipki smanjuje se povratna putanja između tipki i switcheva te minimizira sila potrebna za klik.

Dimenzije G900 Chaos Spectrum miša su 130 mm x 67 mm x 40 mm, dok je težina svega 107 grama. Dužina kabla mu iznosi 1,83 metara, a ima i jamstvo od dvije godine. Trenutno je dostupan za prednarudžbu po preporučenoj cijeni od 150 dolara (oko 1.014 kn).

Screen Shot 03

Našu recenziju Logitechovog MX Master miša možete pročitati ovdje.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Logitech proširio liniju miševa s G900 Chaos Spectrum mišem - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.