Tesoro lansirao Gram Spectrum RGB tipkovnicu s AGILE switchevima

Tesoro lansirao Gram Spectrum RGB tipkovnicu s AGILE switchevima

Kompanija Tesoro lansirala je Gram Spectrum tipkovnicu implementirajući svoje AGILE mehaničke switcheve.

Među sve većim društvom gamerskih tipkovnica s RGB osvijetljenjem dolazi i nova tipkovnica od Tesoroa, Gram Spectrum. Kao što i samo ime tipkovnice kaže, omogućena je podrška za potpunu RGB funkcionalnost s 16,8 milijuna opcija boja. Pružena je podrška za devet efekta osvijetljenja poput valova u boji, no i za vlastite korisnikove zamisli. Navodi se kako ima i pouzdanost od 60 milijuna pritisaka tipki.

Tesoro je u tanku, minimalističku tipkovnicu ubacio svoje AGILE switcheve niskog profila koji pružaju kratku udaljenost od 3,5 mm, pritom zadržavajući taktilni osjećaj mehaničkih tipkovnica. Izgrađena je na čvrstoj metalnoj konstrukciji, osiguravajući dugu izdržljivost i robusnost.
Ugrađen je i 32-bitni ARM procesor i 512 kb memorije kako bi korisnik mogao spremiti makroe. Sve tipke su potpuno programabilne, a sadrži i 1000 Hz površinskog procesuiranja, potpune N-key i G-key rollover opcije i snimanje instantnih macroa. Dolazi s odvojivim pletenim USB kablom standardne dužine od 1,8 m. Težina mu iznosi 1,05 kg.

Crni model ima preporučenu cijenu od 137 dolara (oko 914 kn), dok je bijela varijanta 139 dolara (oko 927 kn). Dostupan će biti početkom lipnja.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Tesoro lansirao Gram Spectrum RGB tipkovnicu s AGILE switchevima - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.