AOC predstavlja debitanta u seriji AGON gaming monitora

AOC predstavlja debitanta u seriji AGON gaming monitora

Novi AOC-ov debitant, monitor AG271QX, cilja na sve veće tržište gaming proizvoda koje krasi velika kvaliteta i cijena.

Nakon kratke najave AGON serije monitora u ožujku i kasnijeg predstavljanja u Kini, sada AOC predstavlja i prvog člana u ovoj seriji namijenjenoj gamerima i natjecanju.

AGON predst

Izvedena iz starogrčke riječi, AGON predstavlja natjecanje, sukob i antagonizam.

U toku ove godine, AOC će lansirati deset različitih modela monitora s IPS ili TN panelima. AGON serija monitora uključuje standardne i zakrivljene modele s Flicker FREE tehnologijom razvijenom od strane AOC-a, obogaćene s nVidijinom G-SYNC ili AMD-ovom FreeSync tehnologijom.

AOC-ov prvi debitant je 27-inčni QHD AG271QX monitor s TN panelom i nativnom rezolucijom od 2560 x 1440 piksela. Donosi ultra-smooth slike sa svojim 144 Hz osvježenjem i odzivom od 1 ms. Podržava Adaptive-Sync tehnologiju, koja je na 30-144 Hz kompatibilna s FreeSyncom, čime se smanjuje mogućnost pucanja i trganja slike.

AGON271 3

AOC-ov Low Input Lag način rada deaktiva post-procesuiranje slike na elektronici monitora, čime se ubrzava naredba od miša, tipkovnice i gamepada u brzu akciju. AOC Shadow Control omogućava podešavanje kontrasta u svijetlim ili tamnim područjima, dok AOC Flicker-Free i Low Blue Light brinu se zaštitu očiju. 

Monitor ovakve klase krasi i bolja ergonomija, pružajući tako opcije podešavanja visine, nagiba i okreta. Samo postolje je opremljeno i s drškom za što lakši transport, olakšavajući prenosivnost gamerima na turnire. S njegove desne strane nalazi se i maleni držač na koji gamer može prisloniti headset.

AOC AGON AG271QX gaming monitor cilja na kompetitivne gamere po preporučenoj cijeni od 599 eura (oko 4.478 kn). Njegova dostupnost očekuje se u lipnju.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

AOC predstavlja debitanta u seriji AGON gaming monitora - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.