3D pisač od Vellemana omogućuje ispis od 300 mm u sekundi

3D pisač od Vellemana omogućuje ispis od 300 mm u sekundi

Za izradu prototipova ili manjih serija, ali i za upoznavanje mlađih sa svijetom 3D printera, predstavljen je pristupačni komplet za 3D pisač od Vellemana K8200.

Conrad Tekkie preporučuje 3D printer za sve koji žele sami sastavljati, preslagivati i nadograđivati strojeve koje posjeduju, i to po pristupačnoj cijeni.

Inno man seal Preporuka

S Vellemanom K8200 učinkovito i brzo korisnik može slaganjem tankih prozirnih slojeva materijala jedan na drugi proizvesti trodimenzionalne prototipove modela ili manje serije poluproizvoda. S brzinom ispisa od 300 milimetara u sekundi jednostavniji jednobojni primjerci mogu se dobit za pola sata. Može ih sam osmisliti ili potražiti nacrt na Thingieverseu.

Komplet Velleman K8200 izgrađuje 3D objekte do veličine 20 x 20 x 20 centimetara, koristeći tri milimetra debelo, masivno plastično crijevo od plastike načinjene kopolimerizacijom akrilonitrila, butadiena i stirena (ABS) ili polilaktične kiseline (PLA). Rezultat su brzo i precizno ispisani modeli konzistentne kvalitete. Radi na Windows, Mac ili Linux sustavu, a usto podržava i softvere RepRap i Firmware.

Osim za trodimenzionalni ispis, poslužit će i kao izvrstan način upoznavanja s načinom kako 3D printeri funkcioniraju. Pisač K8200 ima aluminijski okvir i može se brzo složiti. Prednost aluminijske strukture leži u raznolikim mogućnostima slaganja i proširenja pri najvećoj mogućoj stabilnosti. Pisač dolazi u srebrnoj boji, s debljinom ispisa od 0,25 mm i dubinom printa do maksimalno 200 mm. Radi na sučelju USB 2.0 i teži 8,7 kg. Potrošnja struje mu iznosi 6A.

Dostupan je na ovoj Conradovoj stranici od 4.049 kn.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

3D pisač od Vellemana omogućuje ispis od 300 mm u sekundi - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.