Cooler Master pojačava Maker seriju s MasterWatt 1200 napajanjem

Cooler Master pojačava Maker seriju s MasterWatt 1200 napajanjem

Nakon dugog čekanja, Cooler Master je konačno predstavio svoje vrhunsko napajanje od 1200 W.

Novo napajanje pod imenom MasterWatt Maker 1200 ima prestižni i najviši certifikat efikasnosti, Titanium razine (90 do 94 posto).

Napajanje je bazirano na Enhance Electronicsovoj digitalnoj platformi, a sama kompanija je razvila aplikaciju Cooler Master Connect za Android i iOS putem koje se može nadzirati i kontrolirati rad napajanja. Softver može tada mijenjati između postavljenog +12v multi-raila ili single rail načina rada, kojom se omogućuje overclocking potencijal. Mjeri parametre kao što je potrošnja i efikasnost itd. on the fly. Potrebno je jedino imati Bluetooth 3.0. Napajanje koristi dizajn 3D strujnih krugova koji uvelike smanjuju gubitak energije te pritom i štede na prostoru, a uz to su prisutni i japanski kondenzatori.

Silencio ventilator od 135 mm dolazi s dizajnom protiv prašine (IPX6), osiguravajući tihi način rada, a samo napajanje sadrži i potpuno modularni dizajn kablova sa konektorima koji, prema kompaniji, može izdržati i do 1,5 puta veće ampere nego normalni konektori.

Iako nije navedena cijena, radi se o vrhunskom napajanju s vrhunskim certifikatom pa se očekuje i vrhunska cijena. Dolazi sa sedam godina napajanja.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Cooler Master pojačava Maker seriju s MasterWatt 1200 napajanjem - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.