EVGA-ovo novo gaming kućište, DG-8, posjeduje senzor temperature

EVGA-ovo novo gaming kućište, DG-8, posjeduje senzor temperature

Uz novu GTX 1070 karticu kompanija je predstavila i DG-8 full tower seriju kućišta u četiri modela.

DG oznaka kućišta označava kraticu za Desgned for Gaming, proširivši i ovako već veliko tržište gaming kućišta. 

EVGA DG-8 kućište ima optimizirani protok zraka i K-Boost tipku kojom se automatski pojačava brzina ventilatora i CPU/GPU. Dolazi s ugrađenim fan kontrolerom, zamjenjivim filterima ventilatora i malim vratašcima koja se mogu lako maknuti. Fan kontroler i senzor za temperaturu daje korisniku mogućnost kontrole performanse hlađenja i očitanja temperature.

EVGA DG 8 2

Što se tiče pohrane, osigurano je mjesta za do 12 SSD/hard diska. Cable managment za kablove napajanja osigurava se putem ugrađene klizne ploče. Fleksibilna podrška za ventilator omogućava instalciju do osam 120 mm ili 140 mm ventilatora. Potpuno je podržano i vodeno hlađenje, omogućujući dual radijatore od 360 mm ili 420 mm. Uz to, PCI-E bracketi se mogu maknuti i time povećati protok zraka ili za davanje mjesta za stavljanje cijevi za vodeno hlađenje. Portovi uključuju USB 2.0, USB 3.1 Type-C i HDMI. Uključeno je tri godine jamstva.

EVGA DG 86

EVGA DG 86

 

Trenutno je spreman na prednarudžbu, a prve isporuke se očekuju u kolovozu. Ponuđeno je četiri modela (DG-87, 86, 85 i 84) po nižoj cijeni putem prednarudžbe. Svi modeli imaju sivi finiš, dva USB 2.0 na vrhu i USB 3.0 na prednjoj strani. Podržane su mITX/mATX/ATX/E-ATX matične ploče i maksimalno 4 grafičke kartice. DG-84 i 85 su jeftiniji jer nemaju USB Type-C, uključene ventilatore (DG-87 ima jedan na vrhu, tri desno i dva lijevo), senzor za temperaturu, LED ekran, fan kontroler i bracket za vodeno hlađenje. Također imaju i manju podršku za pohranu, od četiri dopuštena SSD/HDD. 

EVGA DG 85

EVGA DG 85

 

Cijena DG-84 (bez prozorskog panela) je 100 dolara (oko 670 kn), a DG-85 120 dolara (oko 804 kn). Najjači DG-87 je 180 dolara (oko 1.206 kn), dok DG-86 model košta 150 dolara (oko 1.005 kn).

EVGA DG 84

EVGA DG 84


Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

EVGA-ovo novo gaming kućište, DG-8, posjeduje senzor temperature - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.