Gigabyteova Xtreme Gaming serija dobila prvo napajanje - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Gigabyteova Xtreme Gaming serija dobila prvo napajanje

Gigabyteova Xtreme Gaming serija dobila prvo napajanje

Novo napajanje od Gigabytea pod imenom XP1200M ulazi po prvi puta u Xtreme Gaming seriju.

Kompanija je najavila izdavanje XP1200M u Xtreme Gaming seriji, koja je najpoznatija po svojim grafičkim karticama. Svoju premijeru napajanje je imalo pršli mjesec na Computex 2016 sajmu. U ovoj seriji su nedavno predstavili i svoju verziju grafičke kartice GTX 1070.

Sada u seriju ulazi ATX napajanje od 1200 W s jakim certifikatom učinkovitosti, 80 Plus Platinum. Ovo vrhunsko napajanje krasi i modularni cable managment i jaču izdržljivost. Cilja na gaming entuzijaste koji imaju jako računalo s više grafičkih kartica. Izrađen je od visoko kvalitetnih stopostotnih japanskih kondenzatora i vrhunskih internih komponenti, čime gamerima pruža još bolji vijek i pouzdanost. Opremljen je 140 mm ventilatorom s pametnom kontrolom i jednim +12V railom. Njegov ventilator s dizajnom ultra-izdržljivih dvostrukih ležajeva se automatski prilagođava prema potrošnji energije. Potpuno modularna konekcija s crnim kablovima pomaže u urednosti kablova i boljoj izvedbi termalnog izvođenja. Podržava i Nvidijin sustav SLI-a i AMD-ovog Crossfirea. U skladu s kvalitetom implementirane su i zaštite OVP/OPP/SCP/UVP/OCP/OTP.

Gigabyte Xtreme Gaming XP1200

Postao je dostupan za kupovinu po još neobjavljenoj cijeni. Našu recenziju njihovog G750H napajanja možete pročitati ovdje.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Gigabyteova Xtreme Gaming serija dobila prvo napajanje - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.