Razerov Abyssus V2 ambideksterni miš ima cijenu od 50 dolara - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Razerov Abyssus V2 ambideksterni miš ima cijenu od 50 dolara

Razerov Abyssus V2 ambideksterni miš ima cijenu od 50 dolara

Abyssus V2 je ažurirana verzija njihovog Abyssus miša koji dolazi po jeftinijoj cijeni.

Razer je predstavio novi miš kojim cilja na korisnike sa skromnijim budžetom. Abyssus V2 sadrži standardni dizajn miša, uvodeći tek neke sitne promjene koje imaju drugi Razerovi miševi. Tako su lijeva i desna tipka niskog profila, dok je prednja rešetka sličnog izgleda kao i na njihovom Naga Hex mišu. Ne navodi se tip senzora, navodeći jedino kako se radi o 5000 DPI optičkom senzoru. Četiri programabilne tipke su omogućene, uključujući i DPI switcher. Razina DPI-a može se namjestiti na pet razina. Bočni gripovi su mu gumirani. Switchevi su procjenjeni 20 milijuna klikova i polling rateom (površinsko procesuiranje) od 1000 Hz.

Razer abyssus v2 gallery 4

Radi se o ambideksternom budget mišu sa sposobnošću za bilo koji tip gripa (palm, fingertip i claw). Pošto se radi o jeftinijem mišu, kompanija je implementirala osvjetljenje od tri boje (zelena, plava i aqua) i tri efekta. Osvjetljena područja obuhvaćaju logo i scroll kotačić. Dimenzijama spada među najmanje Razerove miševe, dolazeći s dimenzijama od 117 x 64 x 38 mm (LxWxH). 

Razer abyssus v2 gallery

Težina mu je također među niska, težeći 80 grama (111 grama s kablom). Trenutno je dostupan za prednarudžbu po cijeni od 50 dolara (oko 338 kn). Njegova dostupnost se očekuje u ovom mjesecu. Naš usporedni test gaming miševa od 100 do 400 kn možete pročitati ovdje.

 

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Razerov Abyssus V2 ambideksterni miš ima cijenu od 50 dolara - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.