Logitech G Pro gaming miš dizajniran za profesionalne igrače - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Logitech G Pro gaming miš dizajniran za profesionalne igrače

Logitech G Pro gaming miš dizajniran za profesionalne igrače

Kompanija je predstavila Logitech G Pro Gaming Mouse koji je namijenjen za profesionalne e-Sports igrače.

Novi gaming miš sadrži Logitechov najtočniji optički gaming senzor, metalni sustav opruga za zatezanje, ugrađenu memoriju za driver-free operacije na sustavima za turnire te ergonomičan, izdržljiv i jednostavan dizajn. Logitech G Pro Gaming miš oslanja se na baštinu i globalnu popularnost modela Logitech G100s oblika uz pomoć najkompetitivnijih e-sport profesionalaca, kombinirajući to s brzinom, točnošću i brzinom reakcije modela G303.

Zbog iznimno velikog uloga koji nose gaming natjecanja, iznimno velika točnost senzora čini ključnu razliku. PMW3366 senzor donosi visoki stupanj preciznosti koji se smatra najboljim, podjednako među entuzijastima i profesionalcima. Bez uglađivanja, filtriranja ili ubrzavanja u cijelom rasponu DPI-a (200-12,000 DPI), osigurava iznimnu točnost praćenja i dosljedan odaziv pri bilo kojoj brzini. Metalni sustav opruga za zatezanje kod G Pro Gaming miša poboljšava postojanost lijeve i desne tipke miša i smanjuje silu potrebnu za klik. To pomaže pružanju jasnog i pouzdanog klika za najviše natjecateljske razine.

pro gaming mouse

Logitechov G Pro Gaming miš testiran je u svim uvjetima kako bi mogao izdržati i najintenzivnije igranje. Gornja površina G Pro Gaming miša prevučena je posebnim premazom za poboljšanje trajnosti i stiska, a lijeva i desna tipka testirane su kako bi premašile 20 milijuna klikova – ekvivalent pro-gamerskog treninga od 10 sati dnevno u dvije godine.

G Pro Gaming miš omoguća spremanje točnih DPI postavki, postavki daljinskog upravljača i konfiguracije svjetla na ugrađenoj memoriji miša, koristeći Logitech Gaming Software (LGS). Zahvaljujući RGB osvjetljenju, miš je moguće prilagoditi na određenu boju u spektru od 16,8 milijuna boja. Od ostalih detalja tu su još i maksimalna akceleracija do 40 G, šest programabilnih tipki i odziv od 1000 Hz.

Logitech pro gaming mouse 2

G Pro Gaming miš očekuje se da će biti dostupan u rujnu po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 599,99 kn.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Logitech G Pro gaming miš dizajniran za profesionalne igrače - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.