Cooler Masterov MasterMouse Pro L fokusiran na mogućnosti prilagođavanja - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Cooler Masterov MasterMouse Pro L fokusiran na mogućnosti prilagođavanja

Cooler Masterov MasterMouse Pro L fokusiran na mogućnosti prilagođavanja

Kompanija je predstavila novi high-end miš koji je pogodan za lijevake i dešnjake.

MasterMouse Pro L miš se, uz ambideksteran dizajn, odlikuje i nekolicinom zamjenjivih dijelova poput bočnih panela i covera. Upravo je prilagođavanje glavni fokus ovog miša, navodeći kako se miš može namjestiti na bilo koju situaciju u vrlo brzom roku. Miš dolazi s dva prednja panela različite dužine i s dva seta magnetskih bočnih panela s drugačijim grip teksturama, čime se korisniku daje izbor korištenja držanja miša onako kako njemu odgovara. Na svojoj službenoj stranici miša kompanija je još pokazala i korake za odvajajanje bočnih panela i covera, a pružila je i mogućnost 3D printanja za bočne panele. Od ostalih detalja tu su i RGB osvjetljenje na tri zone miša s mogućnošću od 16,7 milijuna boja.

CM MasterMouse Pro L miš 3

S hardverske strane, MasterMouse Pro L je pogonjen sa 32-bitnim ARM procesorom sa 512 KB on-board memorije, što daje korisniku opciju spremanja i stvaranja profila (do pet mogućih). Posjeduje PixArt PMW3360 optički senzor, s površinskom procesuiranjem od klasičnih 1000 Hz. Switchevi su Omron vrste, dolazivši s procjenjenim vijekom od 20 milijuna pritiska tipki. Prema riječima kompanije moguće je prilagođavati DPI (400 do 12000), mapu tipke, boje i osjetljivost; a sami profili mogu se mijenjati u istom trenu putem pritiska jedne tipke.

CM MasterMouse Pro L 2

Pruža još i osam programabilnih tipki, uz mogućnost opcije na ukupno 14+1 switch tipki putem Storm Tactixa. Prilagođavanja se vrše putem njihovog softvera CM Portal. Na njegovom kraju nalazi se pozlaćeni USB konektor, dok mu je sama težina 127/128 grama.

Postao je dostupan za kupovinu, po preporučenoj cijeni od 60 eura (oko 456 kn).

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Cooler Masterov MasterMouse Pro L fokusiran na mogućnosti prilagođavanja - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.