Nintendo predstavio novu konzolu, Nintendo Switch - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Nintendo predstavio novu konzolu, Nintendo Switch

Nintendo predstavio novu konzolu, Nintendo Switch

Nakon beskonačnih glasina i nagađanja, Nintendo je jučer napokon predstavio svoj novi igraći komad hardvera, novu igraću konzolu, Nintendno Switch.

Promotivni trailer je generalno potvrdio većinu nagađanja koja su posljednjih mjeseci kolala globalnim međumrežjem, a u pitanju je handheld konzola (odnosno gaming tablet) koja se doduše može koristiti i kao kućna konzola.

Switch nudi odvojive kontrolere, što znači da je možete spojiti na TV pomoću docka i koristiti je kao svaku drugu tradicionalnu konzolu. No kada kontrolere vratite natrag na konzolu, tada se pretvara u prijenosni igraći hardver.

Što se igara tiče, u traileru smo mogli vidjeti novi Mario naslov, Skyrim: Definitive Edition, The Legend of Zelda: Breath of the Wild, sportski naslov NBA 2K17, Splatoon i Mario Kart 8.

E sad, obzirom da Switch očito može pokrenuti remasterirani Skyrim, to vjerojatno znači kako se ispod "haube" krije čipset u rangu PlayStation 4, odnosno Xbox One konzola, ili jači. Poznato je da će se u konzoli nalaziti Nvidijin hardver, stoga za pretpostaviti je kako je u pitanju Tegra SoC nove generacije.

Nintendo Switch izlazi u ožujku 2017. godine.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Nintendo predstavio novu konzolu, Nintendo Switch - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.