CES 2017: NVIDIA predstavila SHIELD Android TV konzolu, GeForce Now i novi Mass Effect Andromeda gameplay - 5.0 out of 5 based on 1 vote
CES 2017: NVIDIA predstavila SHIELD Android TV konzolu, GeForce Now i novi Mass Effect Andromeda gameplay

CES 2017: NVIDIA predstavila SHIELD Android TV konzolu, GeForce Now i novi Mass Effect Andromeda gameplay

NVIDIA je na CES sajmu u Las Vegasu predstavila tri nova značajna noviteta koji će zanimati gamere.

Tijekom Nvidijinog uvodnog eventa, direktor tvrtke Jen-HSun Huang predstavio je unaprijeđenu SHIELD Android TV konzolu. Konzola će nuditi pristup 4K HDR sadržaju s Amazon i Netflix usluga, a u paketu dolazi i s nadograđenim SHIELD kontrolerom.

NVIDIA je također najavila i NVIDIA SPOT, uslugu koja donosi Google Assistant u svaku prostoriju vašeg doma, a sve pokreće SHIELD konzola.

SHIELD TV je moguće prednaručiti već sada, no biti će raspoloživa samo u SAD-u, Kanadi i odabranim europskim regijama. Ipak, planirate li je kupiti, za 192,58 eura ćete dobiti konzolu, SHIELD kontroler i SHIELD daljinac, a SHIELD Pro će stajati 287,92 eura, i dolazi s kontrolerom, daljincem i slušalicama. Konzola će biti raspoloživa ovog mjeseca.

Nadalje, tvrka je najavila i GeForce Now, uslugu koja bilo koji PC ili prijenosno računalo pretvara u gaming PC zahvaljujući remote farmama Pascal grafičkih kartica.

GeForce Now funkcionira s popularnim platformama kao što su Origin i Steam, i to bez potrebe za njihovom instalacijom. Igre se renderiraju na serverima, a NVIDIA tvrdi kako je lag smanjila na minimalno.

I dok sve to zvuči super, ipak postoji kvaka. GeForce Now će vas, naime stajati 24,07 eura za 20 sati gaminga.

Naposljetku, u nastavku pogledajte i novi Mass Effect: Andromeda gameplay trailer koji je također bio predstavljen na Nvidijinoj prezentaciji.

Mass Effect: Andromeda stiže 21. ožujka ove godine.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

CES 2017: NVIDIA predstavila SHIELD Android TV konzolu, GeForce Now i novi Mass Effect Andromeda gameplay - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.