Canon predstavio novi model fotića iz linije EOS M

Canon predstavio novi model fotića iz linije EOS M

EOS M6 novi je fotoaparat bez zrcala koji u kompaktnom kućištu skriva 24,2-megapikselni senzor veličine APS-C, Dual Pixel CMOS automatsko fokusiranje i DIGIC 7.

"Snimite sunčane ljetne dane ili oblačne zimske večeri pomoću Canonova procesora DIGIC 7 koji nudi veću snagu obrade kako bi fotografije bile bogatijih tonova i detaljnije bez obzira na osvjetljenje. U kombinaciji s 24,2-megapikselnim CMOS senzorom i Dual Pixel CMOS automatskim fokusiranjem svaki se put postiže kvaliteta i brzina kao kod DSLR-a", tvrdi Canon u svojem priopćenju.

EOS M6 lifestyle

Nadalje, EOS M6 može snimati besprekidno brzinom od 7 sličica u sekundi ili čak 9 sličica u sekundi uz fiksni automatski fokus, a njegova interna stabilizacija videozapisa u pet osi nudi Full HD 60p videozapise koji su mirni i kad ste vi u pokretu te dodatno poboljšani zahvaljujući objektivima s dinamičnim IS-om kao što je EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM.

Uz integrirane mogućnosti povezivanja putem WiFi-a i NFC-a možete brzo i jednostavno dijeliti fotografije, a moguće je i uspostaviti stalnu vezu između fotoaparata EOS M6 i pametnog telefona putem Bluetootha uz čiju pomoć možete daljinski snimiti grupni selfi.

EOS M6 elektroničko tražilo EVF DC2

Uz ovaj fotić je predstavljeno i novo kompaktno i lagano vanjsko elektroničko tražilo EVF-DC2 za oba kompatibilna fotoaparata EOS M, uključujući i EOS M6, kao i cijeli niz modela PowerShot. Novo tražilo vrste 0,39 obuhvaća zaslon od 2,36 milijuna. Elektroničko tražilo EVF-DC2 pokazuje pokrete u stvarnom vremenu uz brzinu osvježavanja do 120 sličica u sekundi i olakšava prijelaz sa snimanja pomoću zaslona na ono pomoću tražila i obratno jednostavnim podizanjem fotoaparata do razine lica. U svojem medijskom priopćenju Canon ne navodi podatke o cijenama i dostupnosti.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Canon predstavio novi model fotića iz linije EOS M - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.