Na MWC-u smo testirali Sony Xperia XZ Premium - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Na MWC-u smo testirali Sony Xperia XZ Premium

Na MWC-u smo testirali Sony Xperia XZ Premium

Ravno s MWC-a donosimo prvi test Sony Xperia XZ Premium smartphone uređaja.

Sony Xperia XZ Premium je prvi na svijetu smartfon s 5,5-inčnom 4K HDR ekranom (High Dynamic Range, 2160 x 3840), a već postoji i sadržaj za ovaj vodootporni telefon koji će se preuzimati preko Amazon Prime Videa – Goliath, The Grand Tour…

Sony Xperia XZ Premium s Motion Eye Camerom omogućuje snimanje video zapisa s 960 fps pa se video kasnije može reproducirati uz pomalo nevjerojatno usporenje tako da uz ovaj telefon sigurno možemo vidjeti i neke stvari koje ljudsko oko ne hvata.

sony xperia xz premium kamera

Ovo je prvi smartphone koji ima memory stacked Exmor RS senzor s tehnologijama, koje se obično mogu naći samo na vrhunskim kompaktnim fotoaparatima, te omogućava 5 puta brže skeniranje slika i transfer podataka. To znači da možete stvarati senzacionalne videozapise svojih svakodnevnih trenutaka snimajući 960 frameova u sekundi, a zatim reproducirati video u Super slow motionu koji je četiri puta sporiji nego kod drugih smartphonea i daje vam više detalja na dlanu nego što je ikada prije bilo moguće. Uz to, Predictive Capture uvijek je jedan korak ispred i automatski počinje snimati fotografije kada detektira poket, čak i prije nego pritisnete tipku, pa na nekoj od najviše četiri fotografije snimljene sekundu prije nego što ste pritisnuli okidač možete naći i trenutak koji vam je promaknuo. Povrh toga, novi 19 MP senzor visoke rezolucije ima 19% veće piksele da uhvati više svjetla te osigurava nevjerojatne detalje i oštre fotografije čak i pri lošem osvjetljenju ili jakom pozadinskom svjetlu.

U telefonu je ugrađen Snapdragon 835 čipset koji omogućuje download podataka do brzine 1 Mb/s. S obzirom da čipset još nije dostupan, jasno je zašto smo vrlo brzo Sonyju vratili njihov telefon.

Više na Mobil.hr.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Na MWC-u smo testirali Sony Xperia XZ Premium - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.