U Zagrebu predstavljeni novi Meizu mobiteli Pro 7, M6 i M6 Note

U Zagrebu predstavljeni novi Meizu mobiteli Pro 7, M6 i M6 Note

Mobis electronic je kao uvoznik Meizu smartphone linije predstavio najnoviju ponudu u hologramskom stilu. Predstavljen je flagship Meizu Pro 7 koji nosi i najviše inovacije. Tu su još M6 i M6 Note, koji će popuniti tržište kao savršena rješenja za mlađe generacije.


Meizu Pro 7 dolazi nam sa FullHD zaslonom klasičnog omjer naspram tijela mobitela od oko 70%. Ekran je Super AMOLED tehnologije što garantira užitak tijekom rukovanja zahvaljujući odličnom kontrastu i izraženim bojama s dijagonalom od 5,2 inča. S gornje strane imamo selfie kameru rezolucije 16 megapiskela, dok s se s donje strane nalazi home gumb s senzorom otiska prstiju. Novost kod ovog uređaja se nalazi sa stražnje strane gdje je ispod dual 12-megapikselne kamere smješten još jedan Amoled ekran u boji dijagonale 1.9 inča koji služi za prikaz vremena, obavijesti, prognoze i ostalih detalja, a kada se upali stražnja kamera moguće ga je koristiti kako bi s njima vidjeli što snimate dok je okrenut prema vama, primjer su selfiji sa stražnjom kamerom. Cijelu stvar pogoni novi Mediatekov Helio P25 procesor s osam low-power jezgri (4 x Cortex-A53 i 4 x Cortex-A35) i Mali-T880MP2 grafičkim rješenjem neće imati problema s modernim aplikacijama. RAM memorije ima sasvim solidnih 4 GB, no interne memorije se kod nas može za sada uzeti 64 GB bez mogućnosti nadogradnje. Dolazi sa Android 7 Nougat verzijom te tvrtkinim Flyme skinom.

Meizu PRO 7 1111



Meizu M6 zadržava dijagonalu od 5.2 inča, rezolucija je nešto niža, HD s 720 x 1280 piksela IPS LCD tehnologije. Selfie kamera je rezolucije 8 megapiksela što će dati solidne rezultate kod reprodukcije detalja. Sa stražnje strane nalazimo jednu 13-megapikselnu kameru i LED bljeskalicu za pomoć pri lošijim uvjetima slikanja. Iznutra se mogu naći Mediatekov MT6750 procesor te 2 ili 3 GB RAM memorije i 16 ili 32 GB interne memorije proširive sa MicroSD karticama. Procesor ima osam A-53 jezgre podijeljenih na četiri brže (1.5 GHz) i četiri sporije (1.0 GHz). Ako je potrebno, svih osam mogu raditi na zadacima istovremeno kako bi postigle bolje performanse. Napravljen je na starijem 28 nm procesu pa mu performanse baterije možda nisu u rangu modernijih procesora. Ne bi trebao imati nikakvih problema s pokretanjem modernih aplikacija. Dolazi s Androidom 7 Nougat i Flyme 6 skinom.

m6



Meizu M6 Note je nešto veći od M6 verzije s dijagonalom od 5,5 inča i FullHD ekranom koji ima IPS LCD tehnologiju. S prednje strane je još od značaja selfie kamera rezolucije 16 megapiksela za detaljne slike, dok se sa stražnje strane nalaze dvije kamere radi poboljšanja rezultata i naprednijih fotografskih mogućnosti. Glavna je rezolucije 12 megapiskela s mogućnošću snimanja FullHD videa brzinom od 30 fpsa, dok pomoćna ima 5 megapiskela. Za lošije uvjete slikanja tu su četiri LED lampice u dvobojnoj kombinaciji za točniji prikaz boja. Iznutra se nalazi Snapdragon 625 procesor koji ima osam Cortex A-53 jezge brzine do 2 GHz te zahvaljujući novijem proizvodnom procesu neće usporavati od pregrijavanja. Dolazi s 3 ili 4 GB RAM memorije i 32 ili 64 GB interne memorije proširive sa MicroSD karticama. Dolazi kao i ostali s androidom 7 Nougat i Flyme 6 skinom.

m6 note

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

U Zagrebu predstavljeni novi Meizu mobiteli Pro 7, M6 i M6 Note - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.