ZTE Axon M: Dva ekrana za pravi splitscreen doživljaj

ZTE Axon M: Dva ekrana za pravi splitscreen doživljaj

Izgleda da je ZTE uspio prvi izaći na tržište sa zanimljivom implementacijom dvostrukog ekrana u uređaju namijenjenom za mainstream segment



Micanje od standarda u mobilnom svijetu je riskantan, ali sa strane reklame vrlo pametan potez tehnoloških kompanija koje žele proširiti svoje ime i brandirati se kao inovativne. Tako dolazimo do kineske tvrtke ZTE koja je kod nas poznata po povoljnim uređajima, no na američkom tržištu ističe inovacijom i dizajnom. Zadnji u nizu je definitivno Axon M koji sa svojim preklopivim kućištem donosi dva odvojena FullHD monitora koji mogu raditi odvojeno poput dual-screen setupa na računalima. Veličina dijagonale ekrana je 5.2 inča, a sve pokreće Snapdragon 821 koji, premda nije zadnji krik tehnologije, nema problema s izvršavanjem zadataka. Tu je i 20 megapikselna kamera s 4K snimanjem stabiliziranih videa te 4GB RAM memorije.

ZTE Axon M Two Screens Open 0

Axon M možda neće postati ultra popularan, ali nam daje zanimljiv pogled na trenutne tehnološke mogućnosti od kojih nas najviše zanima izdržljivost veze kučišta mobitela i dodatnog ekrana koja svakao izgleda kao slaba točka.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

ZTE Axon M: Dva ekrana za pravi splitscreen doživljaj - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.