Adata XPG Storm je m.2 hladnjak s odličnim mogućnostima

Adata XPG Storm je m.2 hladnjak s odličnim mogućnostima

Adata je izbacila novi hladnjak za M.2 SSD pločice kako bi ih se moglo aktivno hladiti, no ima jednu posebnu mogućnost.

 

Gledate kroz lagano zatamnjeno kaljeno staklo u unutrašnjost svoga računala. Rubovi su LED osvjetljeni, ventilatori, naravo, imaju LED osvjetljenje. Hladnjak na procesoru, bio on vodeni ili zračni, treperi u ritmu. Matična ima suptilno pozadinsko osvjetljenje kako nebi upadala baš previše u oko. RAM keksi su naravno osvjetljeni, danas možda ovisno o njihovoj toplini, dok će se sutra pridružiti ritmu matične ploče. No, nešto nedostaje. M.2 SSD do sada je bio u potpunom mraku, zaboravljen. Pomislili ste da je to razlog zašto je zadnji loading trajao sekundu duže nego inače. No, bez brige jer je ADATA čula vaše vapaje i konstruirala jedinstven proizvod.

adata xpg storm dimensions

Radi se o aktivnom ladnjaku za M.2 SSD diskove koji izbacuje njihovu toplinu te osigurava maksimalne performanse diska, barem kad je usporavanje zbog topline u pitanju. No, to je sitnica. Svatko može zakeljiti komad aluminija na čip i u njega usmjeriti ventilator. Što ADATA nudi sa svojim novim proizvodom je revolucija obliku LED rasvjete za vaš M.2 SSD disk. I to nije neka bezvezna boja, već je njihovo rješenje kompatibilno sa gotovo svim tipovima sinkronizirane rasvjete većih proizvođača poput ASUSovog AuraSync, GIGABYTE ima RGB Fusion, a MSI Mystic Light Sync. Također podržava vanjske kontrolere za rasvjetu.

adata xpg storm

Adata XPG liniji proizvoda daje A+ performanse i superiornu stablinost koju garantiraju svojim internim testovima. XPG linija namijenjena je overclockerima kao i profesionalnim igračima koji ju koriste za pobjeđivanje na natjecanjima.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Adata XPG Storm je m.2 hladnjak s odličnim mogućnostima - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.