NOA za MWC priprema tri nova modela pametnih telefona N linije

NOA za MWC priprema tri nova modela pametnih telefona N linije

Kako već znamo, NOA je brand Koprivničke tvrtke Hangar 18 te novim uređajima ciljaju na "budget premium" oznaku kojom donose premium mogućnosti na povoljne uređaje.

 

Predstavljeni modeli počinju s najpovoljnijom verzijom, N1 koji će za 139 Eura imati 5,5 inčni zaslon još nepoznate rezolucije, MediaTekov procesor MT6739, 2GB RAM memorije te 16 GB interne memorije. Od kamera s prednje strane imati će 5 megapikselnu selfie i 13 megapikselnu stražnju kameru. Batrija će biti solidnih 3000 mAh s već instaliranim Android Oreo operacijskim sustavom. Nosi i potvrdu DTS audio kvalitete, te se najavljuje i Face ID koji, ako će biti bolji od standardnog Android otključavanja licem, donosi pravu novost za ovaj cijenovni rang.

Drugi model je nešto skuplja Noa N9 s cijenom od 299 eura te koja donosi brojna poboljšanja u obliku 6,2 inčnog dizajna koji ga stavlja u phablet dimenzije, no zaslon će biti poput onoga na iPhoneu X sa gornjom ladicom ili "zubom" u kojoj će se nalaziti svi potrebni senzori. Straga se nalaze dvije 16 megapikselne kamere koje zajedno mogu snimiti sliku veličine i do 80 megapiksela. Kućište će biti keramičke izrade s debljinom od 7 milimetara te baterijom od 3500 mAh. Kao i prvi model, dolazi sa Face ID otključavanjem i DTS audio certifikatom.

 

7f58c6cc cb62 42fc b038 07e9fb2877fb

 

Kruna predstavljanja biti će Noa N10. Ekranom poput onoga na N9 verziji, glavni adut ovog primjerka je novi MediaTekov Helio P40 procesor kojeg ekskluzivno ima prije ostalih proizvođača, a riječ je o novom osmojezgrenom procesoru s četiri A73 jezgre visokih performansi brzine 2 GHz i četiri slabije A53 jezgre za obavljanje zadataka u pozadini. Kako bi sve teklo glatko tu su 6 GB RAM memorije i 128 GB interne memorije. Cijelu stvar napaja 4000 mAh baterija zbog koje će kućište biti malo deblje na 8,5 mm. Očekivana cijena za ovaj model biti će 399 eura.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

NOA za MWC priprema tri nova modela pametnih telefona N linije - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.